ayşegülüümm hoşgeldin cnm yaa tatlım sen progesteron testini öyle gidip istedinmi doktormu demişti yapılacak die yani ben hastaneye gidip diyebilirmiyim bu testi istiyorum diye ya 21.gündü değilmi
ben de muhabiriniz kurbağacık
selam kızlar hayırlı cumalar
hoşgeldiniz cici kuşlar sağol sizlerede hayırlı cumalar ayyyyy yaaaaaaaa çok korktum kurabiye canavarımız gelmişselam kuranbiyerimmm sizi yemeye geldimmm
ben kurabiye canavarıyımmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi sıkı calış bu gelır meleğın ınşallah evet yarın gıtcem dkt ne dıyecek bakalımhamdolsun cnm ya malum çalışmalarrr
sen nasılsın yarın kontrol çok güzel geçer inş cnm hadi hayırlısıı
yns ynsmn kuzum nasılsın bu gun senı ruyamda gormusumm aman cok dıkkat et kendıne soylemeyımde morelın bozulmasın canımhoşgeldiniz cici kuşlar sağol sizlerede hayırlı cumalar ayyyyy yaaaaaaaa çok korktum kurabiye canavarımız gelmiş
tatlı cadım benimde hoşuma gidiyo ama beni yapmıyolar sizde hamiş kalında sizi öyle yapsınlar o da yeter bana🙂çünkü beni sevmiyolar beni unuttular gittilerhosgeldın aysegulllll
yns_ysmn yaparlar canım hosuma gıdıyo bu durum ... sıtede, ayrı bı özellıgınız oluyor neguzellll bunu dusunup yapmaları cok hos bence...
hoşgeldın kız yeme durrr:meri:
hoşgeldin canımmmmmm tamam ye ya nolcakkk 🙂
hosgeldın aysegulllll
yns_ysmn yaparlar canım hosuma gıdıyo bu durum ... sıtede, ayrı bı özellıgınız oluyor neguzellll bunu dusunup yapmaları cok hos bence...
iyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın hayır olsun söyle bakem moralim bozulmaz hem rüyalar tersine çıkarmışkötü gördüysen iyi olur cicişkomiyi sıkı calış bu gelır meleğın ınşallah evet yarın gıtcem dkt ne dıyecek bakalım
yns ynsmn kuzum nasılsın bu gun senı ruyamda gormusumm aman cok dıkkat et kendıne soylemeyımde morelın bozulmasın canım
hb kurabiyemmm yok bitanem dr benden istedi ama sende isteyebilirsinn artık 11 ay oldu hatta drun istemesi lazımdı diye düşünüyorum belkide senenin dolmasını bekliyodur
çok istiyosann sen söyle dr a güzelim hatta rahim filmide çektirmek istiyorum dee inş senin bebişde geliccek güzelimm az kaldııı sabrın kalmadı beklemeye diymii çok işyi anlıyorum seni bitanem yaa
attım cnm ama daha yeni bakalım bekleyelim yaparlar belki benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?