Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayşegülüümm hoşgeldin cnm yaa tatlım sen progesteron testini öyle gidip istedinmi doktormu demişti yapılacak die yani ben hastaneye gidip diyebilirmiyim bu testi istiyorum diye ya 21.gündü değilmi

hb kurabiyemmm yok bitanem dr benden istedi ama sende isteyebilirsinn artık 11 ay oldu hatta drun istemesi lazımdı diye düşünüyorum belkide senenin dolmasını bekliyodur

çok istiyosann sen söyle dr a güzelim hatta rahim filmide çektirmek istiyorum dee inş senin bebişde geliccek güzelimm az kaldııı sabrın kalmadı beklemeye diymii çok işyi anlıyorum seni bitanem yaa

ben de muhabiriniz kurbağacık :ehi:

hehe seni gidi ben hatırlayamadımmm onmuuu:puha::gezme:

hamdolsun cnm ya malum çalışmalarrr
sen nasılsın yarın kontrol çok güzel geçer inş cnm hadi hayırlısıı
iyi sıkı calış bu gelır meleğın ınşallah evet yarın gıtcem dkt ne dıyecek bakalım
hoşgeldiniz cici kuşlar sağol sizlerede hayırlı cumalar ayyyyy yaaaaaaaa çok korktum kurabiye canavarımız gelmiş:abo::24:
yns ynsmn kuzum nasılsın bu gun senı ruyamda gormusumm aman cok dıkkat et kendıne soylemeyımde morelın bozulmasın canım

hoşgeldın kız yeme durrr:meri:

yiyyyyyyyyyyyyycemmmmmmmmmmm:ehi:
hb meleğimm nasılsın bakimm moralin düzgün diymi taze hamöiş yarın gitçen diymi dra duarım seninle tatlım inş görüceksin minik mercimeği

hoşgeldin canımmmmmm tamam ye ya nolcakkk 🙂

hb ohh bütün hamişler toplanmış toplanmiş naslsın güzelim minik mercmek nasıl

hosgeldın aysegulllll
yns_ysmn yaparlar canım hosuma gıdıyo bu durum ... sıtede, ayrı bı özellıgınız oluyor neguzellll bunu dusunup yapmaları cok hos bence...

hb balımm sen daha gitmemişin kısssss çalişmiyonmu bugünnn grev mi var:meri:

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

izgil85 .......................... 30 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
sevilay76........................1Mayıs
mimoza çiçeği................1 Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

iyi sıkı calış bu gelır meleğın ınşallah evet yarın gıtcem dkt ne dıyecek bakalım

yns ynsmn kuzum nasılsın bu gun senı ruyamda gormusumm aman cok dıkkat et kendıne soylemeyımde morelın bozulmasın canım
iyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın hayır olsun söyle bakem moralim bozulmaz hem rüyalar tersine çıkarmışkötü gördüysen iyi olur cicişkom

hb kurabiyemmm yok bitanem dr benden istedi ama sende isteyebilirsinn artık 11 ay oldu hatta drun istemesi lazımdı diye düşünüyorum belkide senenin dolmasını bekliyodur

çok istiyosann sen söyle dr a güzelim hatta rahim filmide çektirmek istiyorum dee inş senin bebişde geliccek güzelimm az kaldııı sabrın kalmadı beklemeye diymii çok işyi anlıyorum seni bitanem yaa

canım saol yaa bende 21.günü gidip başka bi doktordan isticem.sonucu sadece benm bilmem yeterrlii zaten hahaha sonra olumsuz bişi olursa sonuç doktoruma götütrürüm artık.rahim filminden hiç bahsetmedi cnm sanırım bir yıl dolunca isticek ama ben zaten onu temmuzda falan düşünüyom inşlallh gerek kalamaz ama bakaım hayırlısı olsun progesteron sonucum ii çıkar benmde inş yaa aslında sabredememek değilde tatlım doktoraların geerekneleri sitememesi üzüyo benii vardır bi hayır inşş

Geri