En iyisini yapmissin oyle insanlarla ugrasilmaz ztn en iyisi butun baglari koparmak..
Yok daha ben catlama ignemi olmadim yarin olacagim insallah. Fakat ben tek bu ay denemeyi dusunuyorum cunki ben normalde kafaya takmayan birisiydim bu tedaviye basliyali piskolojimi alt üst etti ondan bu ay olmassam devam etmeyi dusunmuyorum olursa kendiliginden olsun...
kızlar bugün doktorda test yaptım 31,16 çıktı çarşambaya yine gidicem düşük çıktığı için canım sıkılıyor normalmi sizce
yüsra o zaman sen de artık hamiş melek oldun 🙂 bugün kan testi yaptır ve bize haber ver canım, çok sevindim 🙂
zeynep bence adetinin 2 ya da üçüncü günü tekrar hormon testi yaptır. çünkü doktor bana dedi ki bu fsh yüksekliğinde hiçbir doktor çocuğun olmaz demezmiş. yarın da hamile kalabilirmişiz ama 10 yıl beklemek zorunda da kalabilirmişiz ve 10 yıl beklemek istemiyorsak çatlatma iğnesi falan kullanmamız gerekebilirmiş. en azından sorunun ondan kaynaklanmadığından emin olursun ona göre hareket edersin.
Bağları koparmak... Kendi küslük çıkardı kaç kere canı istedi, barıştı. Ben arada konu mankeni. Şimdş canıma tak etti ben koparmak istiyorum bağları... Çünkü zarar görüyorum, evliliğim yıpranıyor, huzurum kalmıyor. Ama bunu izin vermiyorlar. Kayınbabamın hatrını araya koyuyorlar. Aniden kalp krizi geçirirse imiş. Kendi evladı hiç düşünüyor mu ki ha bire kriz çıkarıyor. Kayınvalidem; sana nazım geçiyor vs diyor. Yani anlayacağınız o bütün hatalarına rağmen onun evine beni zoraki götürdüler. Gururumu ezip geçtiler. Benim canımı yakan bu oldu. Yumuşak buluyorlar beni ve hep bana yükleniyorlar. Allahım görüyor, görsün ne diyebilirim. Eşim de bayramdan bayrama gidecez gibi konuştu. Eskisi gibi olmayacağını o da biliyor. Ben evlendim evleneli ablamı tanıyamıyorum diyor zaten. Karşılaştığımda onun riyakar yüzüne katlanacağım. Buna mecburum. En azından bir süre daha. Malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?