melekler ben çıkıyorum.yarım saat sonra kociş gelecek.sofra kurucam.hee bu arada benim koca narkotiğe geçiyo.dua edin olurmu 🙁 inş hayırlısı olur offf.öpüyorum sizi kocamannnnnn.mucksss
ben 14 yaşında giydim. evet sonra giyince eşler kabullenmekte zorluk çekiyo. benim eşim kesinlikle çarşaf istemiyomuş anne ve ablası çarşaflı bu arada ona rağmen ama üniverste açık kızlar falan türbanlı bile zor ihtimal yani. ama beni görünce iş değişti. annesinin ısrarıyla gelmiş gelip hayır dicekmiş falan beni gördü ve 8 gün sonra nişanlandık. öyle yani. şimdi çok değişti ben açılsam yada pardesü falan giysem izin vermez.
ne güzel canım rabbim kısmet ettimi elin ayağın dolaşır ve hayır diyemezsin eee eşinde sana çarpılmış ohh iyi olmuş 🙂 büyük konuşmuş ama bak kadının fendi erkeği yendi hehehe 🙂 evet cnım eşim polis ama çok zor.geceleri o yokken aklım hep onda kalıyo.bide narkotik sevdalısı sorma.bebek olunca zor olacak o operasyona falan giderken 🙁 rabbim hepsini korusun.
melekler ben çıkıyorum.yarım saat sonra kociş gelecek.sofra kurucam.hee bu arada benim koca narkotiğe geçiyo.dua edin olurmu 🙁 inş hayırlısı olur offf.öpüyorum sizi kocamannnnnn.mucksss
canım biz hiç korunmadık. evlendiğimizden beri istiyoruz. biz eşimin doğu görevi nedeniyle 1 yıl ayrı kaldık. son 7-8 aydır beraberiz. doktora da yeni gitmeye başladım. 3 aydır klomen kullanıyorum. bakalım ne zaman gelecek bebişlerimiz.. onları sabırsızlıkla bekliyoruz..
Ayy kizlar ben bu erkekleri anlamiorum sabah esimin kardesi aradi 18 yasinda bana diyor yengee bana yardim et neoldu dedim kiz arkadasim hamile kiz 16 yasinda napcaz kizin ailesi olmadan bebegi aldiramayiz..cok sinirlendim dikkat etseydin dedim yasa disi aldiracaz 1milyar istiorlarmis bana yardimci ol borc ver dedi ben boyle bi olayin icinde olamam senin bi cani aldirman icin para vermem dedim hem maddi yonden az sIkIsigim ztn ama yinede cok uzuldum bebek icin ve bukadar sorumsuz olmasinada cok sinirlendim yazik gunah ya..
Ayy kizlar ben bu erkekleri anlamiorum sabah esimin kardesi aradi 18 yasinda bana diyor yengee bana yardim et neoldu dedim kiz arkadasim hamile kiz 16 yasinda napcaz kizin ailesi olmadan bebegi aldiramayiz..cok sinirlendim dikkat etseydin dedim yasa disi aldiracaz 1milyar istiorlarmis bana yardimci ol borc ver dedi ben boyle bi olayin icinde olamam senin bi cani aldirman icin para vermem dedim hem maddi yonden az sIkIsigim ztn ama yinede cok uzuldum bebek icin ve bukadar sorumsuz olmasinada cok sinirlendim yazik gunah ya..
Çok üzücü.yazık ama bence birinin onlara akıl vermesi lazım.bence bir an önce aklı başında biriyle konuşmalarını sağla.en son çağre aldırmak olmalı bence.bir günaha bir günah daha eklenmemeli.
Çok üzücü.yazık ama bence birinin onlara akıl vermesi lazım.bence bir an önce aklı başında biriyle konuşmalarını sağla.en son çağre aldırmak olmalı bence.bir günaha bir günah daha eklenmemeli.
Kiz rumän yani tek alayina beraber olmush kizla oda hoop hamile kalmis cok konustum pisman ztn ama bu ikinci kez basina gelior daha oncede baska birini hamile birakmisti cok kizginim🙁
canım çok üzücü bir olay bence çocuğun anne babasıyla konuşması lazım.. çocuğu aldırmak çözüm değilki.. kızın ailesi sonradan bile öğrense sorun çıkar. bence evlendirmek en iyi çözüm olur..ayrıca sen tek başına bu işin içinde olursan kabak senin başına patlar. bence eşine söylemelisin..