ben seninn kapalıı resminii görmek istiyomm tatloşumm yaaaa hadii koydaa bakem bitanee
balımmm yakındann resimm koymuştumm gördünmüü annemm çok yogunumm yaa işler 2 kat arttııı fabrikamızz büyümeye başladıı felannn her geçenn günn daha çok yoruluyommmm![]()
ben seninn kapalıı resminii görmek istiyomm tatloşumm yaaaa hadii koydaa bakem bitanee
sagoll balımmm sendee çok tatlısınn maşşallahh rabbim bozmasınnn sevginizi aşkınızı cnmm ben yakındann göremedimmm senin fotonu ama neysee bendee kapanacamm allah kısmet edersee cnmahaa gördüm seni hehehe güsel arkadasım benim 🙂
sagoll balımmm sendee çok tatlısınn maşşallahh rabbim bozmasınnn sevginizi aşkınızı cnmm ben yakındann göremedimmm senin fotonu ama neysee bendee kapanacamm allah kısmet edersee cnm
kızlar bende gördüm sonunda bi siz kalmıştınız 🙂 ikinizide çok beğendim güzel yüzlü temiz kalpli arkadaşlarım benim 🙂
goncacım çok güzel bi çiftsiniz. rabbim nazardan saklasın. ya canım kek istiyo adetim nerdeyse bitti benim tatlı krizim bitmedi. havuçlu elmalı bişeyler düşünüyorum. tarife karar vermedim.![]()