Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kiz rumän yani tek alayina beraber olmush kizla oda hoop hamile kalmis cok konustum pisman ztn ama bu ikinci kez basina gelior daha oncede baska birini hamile birakmisti cok kizginim🙁
nsıl insanlar ya bunlar.. hiç işin sonunu düşünmezler mi? ayrıca kızları da anlamıyorum bir insan evlenmeden nasıl kendini teslim edebilir? ALLAH kimsenin başına vermesin...

Ayy kizlar ben bu erkekleri anlamiorum sabah esimin kardesi aradi 18 yasinda bana diyor yengee bana yardim et neoldu dedim kiz arkadasim hamile kiz 16 yasinda napcaz kizin ailesi olmadan bebegi aldiramayiz..cok sinirlendim dikkat etseydin dedim yasa disi aldiracaz 1milyar istiorlarmis bana yardimci ol borc ver dedi ben boyle bi olayin icinde olamam senin bi cani aldirman icin para vermem dedim hem maddi yonden az sIkIsigim ztn ama yinede cok uzuldum bebek icin ve bukadar sorumsuz olmasinada cok sinirlendim yazik gunah ya..
gerçekten üzücü bi olay. ne diceğimi bilmyorum. ama çocuğu aldırması için para verme sakın sen ona yardım edersen allah ta sana yardım etmez. sakın arkadaşım.

gerçekten üzücü bi olay. ne diceğimi bilmyorum. ama çocuğu aldırması için para verme sakın sen ona yardım edersen allah ta sana yardım etmez. sakın arkadaşım.

Kesinlikle girmek istemem bu olayin icine bana anlattigina bile uzuldum keske bilmeseydim hic birde abime deme dedi ve bana sir verildiginde soyleyemem off esim duysa oooo mahveder kardesini..

Geri