kızlar bu arada size berbat haberlerim var 🙁 dün adetimin 2. günüydü doktora gittim.ve 6 cm kistim oluşmuş.bu ay bana doğum kontrol hapı verdi.yani bu ay bebiş şansım yok.hapla birlikte atabileceğimi eğer atamazsam ufak bir cerrahi operasyon geçireceğimi söyledi 🙁(( hatta bu hapla beraber sigara içme dedi bide sigarayı bıraktım bugün 🙁( çıldırcam ya herşey üstüste geldi 🙁
kızlar bende bugün dr gittim eşimle bana dr adetin 2. günü gel dedi hormon testleri yapılcakmış eşiminde sperm testi yapıldı birazdan giidip alcaz dr ne kadarlık ewlisin dedi 1 sene dedim napayım 8 ay diycem bekle diycek inş sonuçlarımız ii çıkar ama eşime perhiz wermeden sperm aldılar anlamadım gitti
canım benim eşime de 4 gün perhiz sonrası yapmışlardı...ama vardır doktorlorun bildiği ,sonuçta 1 günlük perhizde gelmesi gereken değeri de biliyodur onlar ,ona göre de bakabilirler... düşünme hiçbişeyi yani oluruna bırak canım 🙂 bazen diyom ki biyerlerimizi de yırtsak,allah ne nasip ettiyse onu yaşıycaz 😉
hımmm....biz geçen yaz burdur yolunda motorla kaza yaptık ama allah korudu bişeyimiz yok...sadece eşimin dizinde minüsküs yırtılması oldu buna da şükür valla...