kızlar malesef ben size uzağım...canım bende gaziosmanpaşadayım 🙂
kızlar malesef ben size uzağım...canım bende gaziosmanpaşadayım 🙂
canım senin yaşadıklarını ben de yaşadım.. benim kistim 5 cm di. doğum kontrol hapı kullandım.. geçti çok şükür.. korkma seninki de geçer inşallah..kızlar bu arada size berbat haberlerim var 🙁 dün adetimin 2. günüydü doktora gittim.ve 6 cm kistim oluşmuş.bu ay bana doğum kontrol hapı verdi.yani bu ay bebiş şansım yok.hapla birlikte atabileceğimi eğer atamazsam ufak bir cerrahi operasyon geçireceğimi söyledi 🙁(( hatta bu hapla beraber sigara içme dedi bide sigarayı bıraktım bugün 🙁( çıldırcam ya herşey üstüste geldi 🙁
canım senin yaşadıklarını ben de yaşadım.. benim kistim 5 cm di. doğum kontrol hapı kullandım.. geçti çok şükür.. korkma seninki de geçer inşallah..
kızlar malesef ben size uzağım...
geçmiş olsun canım şimdi kafaya takma. ilacını kullan kistler genelde kendilnden eriyo. benim 4 5 tane vardı bekarken geçti.
ben şimdi klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. bu ay olmazsa iğne tedavisine geçeceğiz.. inşallah gerek kalmaz..aminnn canım,inşallah geçer 🙂 peki sen şimdi hangi aşamadasın ???
ben burdurdayım..sen nerdesin canım ?
kızlar bende bugün dr gittim eşimle bana dr adetin 2. günü gel dedi hormon testleri yapılcakmış eşiminde sperm testi yapıldı birazdan giidip alcaz dr ne kadarlık ewlisin dedi 1 sene dedim napayım 8 ay diycem bekle diycek inş sonuçlarımız ii çıkar ama eşime perhiz wermeden sperm aldılar anlamadım gitti
ben şimdi klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. bu ay olmazsa iğne tedavisine geçeceğiz.. inşallah gerek kalmaz..
hımmm....biz geçen yaz burdur yolunda motorla kaza yaptık ama allah korudu bişeyimiz yok...sadece eşimin dizinde minüsküs yırtılması oldu buna da şükür valla...ben burdurdayım..