Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bu arada size berbat haberlerim var 🙁 dün adetimin 2. günüydü doktora gittim.ve 6 cm kistim oluşmuş.bu ay bana doğum kontrol hapı verdi.yani bu ay bebiş şansım yok.hapla birlikte atabileceğimi eğer atamazsam ufak bir cerrahi operasyon geçireceğimi söyledi 🙁(( hatta bu hapla beraber sigara içme dedi bide sigarayı bıraktım bugün 🙁( çıldırcam ya herşey üstüste geldi 🙁
canım senin yaşadıklarını ben de yaşadım.. benim kistim 5 cm di. doğum kontrol hapı kullandım.. geçti çok şükür.. korkma seninki de geçer inşallah..

kızlar bende bugün dr gittim eşimle bana dr adetin 2. günü gel dedi hormon testleri yapılcakmış eşiminde sperm testi yapıldı birazdan giidip alcaz dr ne kadarlık ewlisin dedi 1 sene dedim napayım 8 ay diycem bekle diycek inş sonuçlarımız ii çıkar ama eşime perhiz wermeden sperm aldılar anlamadım gitti

canım benim eşime de 4 gün perhiz sonrası yapmışlardı...ama vardır doktorlorun bildiği ,sonuçta 1 günlük perhizde gelmesi gereken değeri de biliyodur onlar ,ona göre de bakabilirler... düşünme hiçbişeyi yani oluruna bırak canım 🙂 bazen diyom ki biyerlerimizi de yırtsak,allah ne nasip ettiyse onu yaşıycaz 😉

ben şimdi klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. bu ay olmazsa iğne tedavisine geçeceğiz.. inşallah gerek kalmaz..

canım benim doktorum iğne tedavisi yapmıyo 3 ay klomen ve çatlama iğnesi yapıcak,benim kaldı bir ayım....ardından 3 ay aşılama yapıyo direk... ona göre aşılama daha garantiymiş iğnelerden boşu boşuna iğnelerle hormon yüklemesi yapmadan direk garanti olanı deniyorum dedi ama bilmiyom tabi...

Geri