Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar iyi dilekleriniz icin sizlere cook cook tesekkur ederim evet artik birimiz bombayi patlatsin yahuu🙂 insallah cuma gununun serefine rabbim dualarimizi kabul eder ve hepimizin kucagina sag saglim hayirli evlat verir..herkez tatsin bu guzel duyguyu..rabbim hepimizin iyi birer anne olmasini nasip etsin cocuklarimizi en terbiyeli sekilde yetirme gucu versin..

selam kızlar naber kociş ewdeydi bugün giremedim şi,mdi baktım mevlanacım hayırlara vesile olsn inş rüyan güzelmiş hayırdır inş diyelim kızlar bende adet olamıyorum yine günüm geçiyo olsamda hormon testine girsem niye böle oldum ben düzenli adetim düzensiz oldu hay allah yaa walla 🙁

slm kızlr ben yine size bişey sorcaktım ya inşallah cevabını alırım benim adet tarihim nisanın13 ü az 2 gün sürdü adetim bu ayın 16 sında pedime sürtünme gibi bişey gelmiş 1 damla kahverengi az sulu şimdide hiç bişey yok böyle bişey yaşayan varmı acil cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmmm

yeni evliyim .. ilişkiye giremiyorum .. kızlık zarımı doktorda yırttım.. şuan ilişkiye giremiyorum ama eşim vajinama dogru boşalıyo hepsi içeri giriyor yarısı çıkıyorr.. hamile kalabilirmiyim

kızlar yaaa ne olcak benimbu halim.bugün yine az bi krmızıya yakın kan gelmiş 1 damla kadr.şu anda adet sancısı gibi sancı çekiyorum.öyle bartı bi sancı değil ama yide adet sanısı gibi.saırım ade olucam.herhalde bu gelen ara ara kanamalar adet belirtisi.ben öyle düşünüyorm.

2 aydır lekelenme oluyosa gebelik söz konusu olabilir. inş ta öyledir. en son ne zaman test yaptın canım. bi test yapıp bize haber ver. bende lek falan oldu ama 2 ay üst üste olamsı düşündürücü. bi mucize taşıyo olabilirsin canım

kafaya takmamaya çalış canım bi iki gün sonra test yapabilirsin adete dönmezse. hayırlısı olsun inş.

arkadaşım geldi eve baktık beğendik. yarın nişanlısıyla tekrar gelicek damat bey okey derse bu iş oldu. hadi hayırlısı en yakın arkaşım yeniden karşı komşum oluyo