Kizlar iyi dilekleriniz icin sizlere cook cook tesekkur ederim evet artik birimiz bombayi patlatsin yahuu🙂 insallah cuma gununun serefine rabbim dualarimizi kabul eder ve hepimizin kucagina sag saglim hayirli evlat verir..herkez tatsin bu guzel duyguyu..rabbim hepimizin iyi birer anne olmasini nasip etsin cocuklarimizi en terbiyeli sekilde yetirme gucu versin..
slm kızlr ben yine size bişey sorcaktım ya inşallah cevabını alırım benim adet tarihim nisanın13 ü az 2 gün sürdü adetim bu ayın 16 sında pedime sürtünme gibi bişey gelmiş 1 damla kahverengi az sulu şimdide hiç bişey yok böyle bişey yaşayan varmı acil cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmmm
kızlar yaaa ne olcak benimbu halim.bugün yine az bi krmızıya yakın kan gelmiş 1 damla kadr.şu anda adet sancısı gibi sancı çekiyorum.öyle bartı bi sancı değil ama yide adet sanısı gibi.saırım ade olucam.herhalde bu gelen ara ara kanamalar adet belirtisi.ben öyle düşünüyorm.
slm kızlr ben yine size bişey sorcaktım ya inşallah cevabını alırım benim adet tarihim nisanın13 ü az 2 gün sürdü adetim bu ayın 16 sında pedime sürtünme gibi bişey gelmiş 1 damla kahverengi az sulu şimdide hiç bişey yok böyle bişey yaşayan varmı acil cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmmm
2 aydır lekelenme oluyosa gebelik söz konusu olabilir. inş ta öyledir. en son ne zaman test yaptın canım. bi test yapıp bize haber ver. bende lek falan oldu ama 2 ay üst üste olamsı düşündürücü. bi mucize taşıyo olabilirsin canım
kızlar yaaa ne olcak benimbu halim.bugün yine az bi krmızıya yakın kan gelmiş 1 damla kadr.şu anda adet sancısı gibi sancı çekiyorum.öyle bartı bi sancı değil ama yide adet sanısı gibi.saırım ade olucam.herhalde bu gelen ara ara kanamalar adet belirtisi.ben öyle düşünüyorm.
arkadaşım geldi eve baktık beğendik. yarın nişanlısıyla tekrar gelicek damat bey okey derse bu iş oldu. hadi hayırlısı en yakın arkaşım yeniden karşı komşum oluyo
biraz önce tuvalete gittim biraz daha yoğun gelmiş kanama.sanırım adet oluyorum.hayret bu sefer erken geldi adetim.genelde hep gecikirdi.2 ay bile gelmediği oluyordu.şaşırttı beni..26. günümde adet oldum..