Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mayısın 13 de yaptım idrar testi bişey çıkmadı en iyisi 20 sine kadar bekliyim bi kan testi yaptırayım inşallah bi mucize olur canım benim ya benim 11 yaşında bi oglum var 4 sene öncede 9 aylık karnımda öldü geçensenede dşük yaptım dış gebelik biraz yaşdan dolayı zaman geçmesini istemiyorum şimdiden t.ş.k ederim cevaplarınız için

yeni evliyim .. ilişkiye giremiyorum .. kızlık zarımı doktorda yırttım.. şuan ilişkiye giremiyorum ama eşim vajinama dogru boşalıyo hepsi içeri giriyor yarısı çıkıyorr.. hamile kalabilirmiyim
canım çok zor bir durum. ama kızlık zarın yırtılmış niye hala ilişkiye giremiyorsun?bildiğim kadarıyla spermler hareketli olduğu için vajinadan rahime ulaşabiliyorlar. yani hamile kalınabilir.

Esmerli cnm adet olmussun iyi bari 2ay beklemekten iyidir yinede icinde suphe varsa doktora git derim hakkinda en hayirlisini diliyorum tatlim

adetim geldi ama bi tuhaf.adet sancım kesildi.ama bel ağrım var.adet kanı gibi gelmiyor açık kırmızı geliyor.bakalım yarın nasıl olucak.ablam yeğenime hamileyken 3-4 gün adeti gelmiş ama bütün günleri toplasan anca 1 pet olmuştur dedi.sonra kesilmiş.test yapmış hamile olduğunu öğrenmiş.acaba benimde böyle bişiy olabilir mi diye düşünmüyor değilim.dua et benim için inşallah hamileyimdir canım.meraktan çatlıcam yaaaaaaa..🙂🙂

adetim geldi ama bi tuhaf.adet sancım kesildi.ama bel ağrım var.adet kanı gibi gelmiyor açık kırmızı geliyor.bakalım yarın nasıl olucak.ablam yeğenime hamileyken 3-4 gün adeti gelmiş ama bütün günleri toplasan anca 1 pet olmuştur dedi.sonra kesilmiş.test yapmış hamile olduğunu öğrenmiş.acaba benimde böyle bişiy olabilir mi diye düşünmüyor değilim.dua et benim için inşallah hamileyimdir canım.meraktan çatlıcam yaaaaaaa..🙂🙂
inş hamilesindir canım:hamileyim:

kızlar çok güzel bir rüya gördüm. rüyamda adet günüm geçmiş. evde test yapıyorum iki çizgi net bir şekilde çıkıyor. ben de çok seviniyorum eşime hamileyim diyorum ama inanmıyorum bir daha test yapıyorum yine iki çizgi çıkıyor. çok seviniyorum hamileyim diye bağırıyorum... öyle mutlu bir şekilde uyandım ki rüyası bile çok güzel yaaa.. inşallah gerçek olur..

Geri