Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar bugun cook guzel bir ruya gordum ruyamda hamile oldugumu ogreniyordum cok mutluydum sonra birden sicriyarak uyandim baktim elim karnimda seviyorum uzuldum ruya oldugu icin ama ruyasi bile cok guzeldi..rabbim gerceklestirir insallahta ruyada kalmaz🙁
cnmm rabbim inşallahh rüyanııı gerçege çeviriirr bende bu sıralarr hep bebekk görüyomm bakalımm hadii hayırlıssııı inşalllahh hepimizz anne oluruzz en kısa zaman daa aminnnnn

kızlar benim en yakın arkadaşım 2 ay sonra evleniyo. ev arıyomuş bende benim karşımdaki ap en üst katı kiralık dedim bugün gelcek beraber gitcez anlaşırlarsa çocukluk arkadaşım komşum olucak. dua edin hayırlısıyla olsun. çünkü burda hiç arkadaşım yok.
hayırlısıı ise cnmm komşunn olsunn egerki senin için hayırlıı degilsee huzurunu kaçıracaksaa olmasınnnn

hayırlısıı ise cnmm komşunn olsunn egerki senin için hayırlıı degilsee huzurunu kaçıracaksaa olmasınnnn

doğru söylüyosun canım. herşeyin hayırlısı. ikimiz de çok heycanlandık. biz hiç ayrılmazdık. sürekli küserdik 2 dakka geçmeden barışırdık. sonra mesela bakkaldan halley alırdık 50 kuruşa 25 kuruşa satardık sevinirdik mallarımız satılıyo diye. halbuki zarara girerdik. kuaför salonu açtık evden sabun şampuan aşırıp göya saç yapardık. sonra bizim bi yan dükkan vardı babamın boştu orda tiyatro yapardık bedava mahalleli çocuklar gelirdi hem eğlendirirdik hem de abur cubur alıp dağıtırdık enayi gibi.:eller:. bizm dükkana bi adam eşyalarını emanet bırakmıştı biz de karıştırırken resimler bulmuştuk adam sekreteriyle öğüşürken falan. evli adam bu arada hemen babama ispiyonlamıştık. daha neler neler. valla tüm anılar tazelendi bi andı. çocuk olmak başkaydı ya:mendil:

[h=6]HAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN[/h]

slm kızlar.cumanız mubarek olsun..ALLAHIM yaptığımız duaları kabul eylesin.bizim hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun AMİN...mevlanacığım inşallah rüyan gerçekleşir.sabret canım az kaldı senin hamile kalmana 🙂🙂

Geri