Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen hiç sorma canm yaaa gideriyom walla hasret maşallah maşallah büyümüş bebişin tüm olmayanların başına inş bizlere 😀

Kızlar ben kırmızıları gördüm 🙁 çok mutsuzum ve artık ümidimi kaybettim 🙁 bu arada ayşe ve nisan bebişleriniz hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙂

Ilk hamileliğim hemen oldu oğlum doğduktan 6 ay sonra spralim varken hamile kaldım dış gebelik bebek spralin üzerinde oldu 1 gece hastanede yattım ve sonra hamile kalmaktan bu yüzden korktum cok kanamalı olmuştu ve şimdi tekrar bi kardeş olsun istiyorum yaşımda ileri allahım verirmi bilmem ailemde hamil kalmak zor ablam 5 cocuğundan sadece 1 ni kucağına alabildi ve hamile kalabilirmiyim bilmiyorum oğlum ömeri istediğim ay hamile kalmıştım ama o zamanda yaş 31 di şimdi yaş ilerledi hamile kalmak zor eminim birde yasmini yeni biraktım ister istemez hemn olacağını sanmıyorum herşey allahımdan

vallahi heyecanlandım şimdi =)))ben tahmin ediyorum arkadaşlarrrr daha evvelde 2. çizgi silikti ama sonradan regl oldum=))))bu defa inşşallah öyle olmaz sizlerden fikir almak için yazdım 2 gün geçti günüm birde çizgi silik çıktı ama hiçbir belirti yokkkk ACABA !!!!!!!cumartesiyi bekliyorum çünkü eşim işten geç geliyor hafta içi bende en yakın sağlık ocağı nerde onu bile bilmem=))))o yüzden cumartesiyi bekleyeceğim=((

ayşedan inşallah ham,le kalırsın hemen=)))ama sen bize göre çok şanslısın hem 5 yaşında bebeğin var hemde hamilelik belirtileri olsun doğum anı yaşananlar olsun hepsini yaşamışsın kimseye sormasnda başından geçmiş tahmin edebilirsin ben çoğu zaman ya hiç çocugum olmazsa bile diyorum korkuyorum =((birde belirtileri falan yaşamadığımdan emin olamıyorum internette yazanlardan öğreniyorum...son aşama olarakta doğum yaparken canınımz acıcak mı oda ürkütüyor 2 yıldır evliyim eşim bu korkularım yüzünden çocuk istemedi benim hazır olmamı istedi ben artık istiyorum ne olrsa olsun dedim o yüzden düşünüyorum kaç aydır inşallah hamileyimdirr=)