yüzün her bzaman gülsün bidenem dileklerim duararım her zaman sizlere seviyorum burayı ben ALLAHIM en yakın zamanda tüm gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eyleyip yaşamayı nasip etsin
canım yatman daha faydalı zaten pc başında fazla oturmamak lazım ama dinlenecek şekilde otur yorma kendini
sıvı desteği ve süt vesaire biraz geleceğe yatırım şuan bebeğe ekstra faydası yok ama senin depoları doldurmaya çalış. canım hamileleik maalesef kabızlığı artırıryor o da rahime baskı yapabiliyor kanama ihtimalini artırıyor ondan dedim lifli gıdalar şart. kendini yoracak hiç bir iş yapma tamam mı canım... birde benim gibi inşallah kusma krizleri yaşmazsın ama eğer bulantın şimdiden fazlaysa dikkatli ol depoları sağlam tut hamur işinden uzak dur ve et meyve sebze ağırlıklı beslen folikasit içiyordun değil mi bir de balık falan yemeye çalış
bu doktora daha ilk gidişim gülüm çok tavsiye ettiler işinde uzman die ama çok sert duruyo çekişndim korktum tipinden genelde eşim konuştu ama nosu var arasam mı ki gerçi o düşcekse napsak düşer vücut onu atcaksa verceğimiz ilaçlar işe yaramaz sen ilaçlarını al mümkün olduğunca istirat et dedi