günaydın ne güzel dilekler bunlar yüzümü güldürdü🙂 sağol
dileklerim duararım her zaman sizlere seviyorum burayı ben
ALLAHIM en yakın zamanda tüm gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eyleyip yaşamayı nasip etsin
Ayseonur tatlim sen yat hic kalkma senin en iyi ilacin budur su anda..iliskiye girme dusuk tehliken var ondan..rabbim bebegini korusun cnm
- - - Updated - - -
Ayseonur tatlim sen yat hic kalkma senin en iyi ilacin budur su anda..iliskiye girme dusuk tehliken var ondan..rabbim bebegini korusun cnm
günaydın kızlar hayırlı cumalar
allah gönlünüzden geçeni nasip etsin
günaydın kızlar hayırlı cumalar
allah gönlünüzden geçeni nasip etsin
amin gülüm ilişki yasak doktorda söyledi yaaa yatmak şartmı bilgisayarın başında otursam olmamı?????:küstüm:
Bilmiyorum cnm doktora sorsaydin Keske ama daha fazla yat sen arada otur🙂 su ilk3 ayi atlatsan insallah gerisinde bisey olmaz🙂
bu doktora daha ilk gidişim gülüm çok tavsiye ettiler işinde uzman die ama çok sert duruyo çekişndim korktum tipinden genelde eşim konuştu ama nosu var arasam mı ki gerçi o düşcekse napsak düşer vücut onu atcaksa verceğimiz ilaçlar işe yaramaz sen ilaçlarını al mümkün olduğunca istirat et dediBilmiyorum cnm doktora sorsaydin Keske ama daha fazla yat sen arada otur🙂 su ilk3 ayi atlatsan insallah gerisinde bisey olmaz🙂