Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım zor bir durum anlıyorum seni ama vazgeçme sen elinden gelen ne varsa yap gerisi allaha kalmış,insanı çok yıpratıyor biliyorum ama birşey yapmadan beklemek herşeyi dahada erteleyebilir...

zaten ağlamak için yer arıyorum mahvettin beni feliçya, gelicek elbet bebeğin, biraz daha zamanı var demekki,yapılacak tek şey elinden geleni yapıp sabırla bekleyip dua etmek... inşallah daha çok üzmeden gelir bebeğin ...

kızlar sizinle bişey paylaşıp düşüncelerinizi almak istiyorum.. benim çok soğuk baktığım bir konuyu açtı bugün kayınvalidem,acaba bi hocayamı gitsek dedi biri bişey yapmış olmasın gibisinden. biz tam iki yıl ilişkiye girememiştik zehir olmuştu o iki yıl,şimdide 2 yıldır çocuk olmuyo🙁 sizlerde de varmı bilmiyorum, burda düğünden bir ay önce çeyiz seriliyo komşular tanıdıklar görmeye geliyo, düğüne iki hafta kala çamaşır makinasını üzerinde bir yüzük bulmuştum kayınvalidemlerden kimsenin diildi bende balkondan atmıştım yüzüğü,giriş kapısındada yağlı bir el izi görmüştüm birgün,ozamanda içime şüphe düşmüştü biraz, etrafımızdada değişik insanlar var doğrusu...
bugünde kayınvalidem öyle diyince içime yine kurt düştü,hoca mevzusuda bana çok uzak...

Amin cnm insallah doktorum izinde ayin 20.8 gidicem ama olsun en azindan hem bebegimi hemde kalp atisini duyarim insallah evet bugun buyuk gun dun esim sordu zaten test yaptinmi diye yoo dedim dogruyu soyle yoksa hamilemisin dedi aman canim dedim daha 1hafta beklicem..ama zor tuttum agzimi🙂 insallah pazartesi kandada guzel sonuc alirim dua edin

canım tüpleri ileri derecede tıkalı ve ameliyat olan tüpleri olmayan insanlara tek çözüm tüp bebektir çünkü tüp bebek dışarda döllenip tutunacak hale gelince rahme bırakılıyor senin söylediğin yani tüpler tıkalı olduğunda normal yolla ya da aşılamayla bebk oluşmaz çünkü döllenme tüplerde gerçekleşir normal yollarda ve aşılamada... yani eski eşine tüp bebek yapılması son derece normal ama tabiki bernanın eşinin bunca zamanda yeni sorunları oluşmuş olabilir ama gerçekten sebepler buysa anlatılansa eski eşinde sorun olduğundan yapılmıştır tüp bebek...

canım allah yardımcınız olsun bırakma tedavini hemen ama dinlenip güç toplamak için ara vercem diyorsan ve gerçekten zihnende bıraka bileceksen düşünmeye ara verebileceksen ara ver yok biz tedaviyi bıraktık ama böyle daha mı iyi oldu diye düşünüp duracaksan bırakma tedavini allah en kısa zamanda meleğine kavuştursun canım...

Adetin15 kim yapıyor dok mü eczaneden senmi alıyorsun bu konuda beni aydinlatirmisiniz detaylı

canım illa adetin 15. günü yapılmaz yumurtanın gelişmişliğine göre doktor şu gün yapılacak der sende alıp yaptırırsın veya kendin yaparsın... eşine olan güvenini hemen kaybetme canım belkide gerçekten bir sıkınıtısının olduğunun farkında değildir belkide yoktu ama bu aradaki zamnda bir sorun oluştu sen yumuşak bir şekilde ikna etmeye çalış doktora gitme konusunda bu daha iyi olur hem senin hem eşin için onu suçlarsan bak bu testte sprem sayın az görünyor dersen savunmaya geçip işlerin daha da zoraşmasına sebep olabilir tabi yine sen bilirsin...

canım ya çok sabırlısın inşallah kandada iyi bir değer çıkacak dualarım seninle canım eşin havalara uçacaktır onun için gerçekten çooook özel bir gün olacak ömrü boyunca unutabileceğini sanmıyorum😀

Yakisiklim sen kacinci haftada kalp atisini duydun?? Simdi gitmis olsamda birsey gorunmezki oyle degilmi olsun ben bukadar bekledim biraz daha beklerim🙂 hem simdi gitmis olsam doktor bisey goremiorum dicek uzulup kafaya takicam neyse pazartesi onemli benim icin🙂 evet esim hayatinin suprizini yasicak