Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yakisiklim sen kacinci haftada kalp atisini duydun?? Simdi gitmis olsamda birsey gorunmezki oyle degilmi olsun ben bukadar bekledim biraz daha beklerim🙂 hem simdi gitmis olsam doktor bisey goremiorum dicek uzulup kafaya takicam neyse pazartesi onemli benim icin🙂 evet esim hayatinin suprizini yasicak
öncelikle hayırlı uğurlu olsun kocana söylemeden nasıl durabiliyorsun=)))ben tam 7 hafta içindeyim..sürekli doktordayım ama iyi değilmiş yurt dışında doktorlar 8 fatalık olana kadar randevu vermiyorlarmış ben nereden baksan 6 defa gittim geçen cumartesi gittim keseyi gördü ama içini net göremedi üzüldüm doktordan çıktım hemen başka doktora gidelim dedim eşim istemedi 1 hafta bekleyelim dedi daha çok küçük ama gel sen bana söyle=)))dediğin gibi kafaya takıyor insan hakkımızda hayırlısı bende karar verdim 2 pazarteside gidecem doktora ondan sonra 2 haftada bir ya da artık doktor ne derse.doğrusu ne bilmiyorum=))

kızlar sizinle bişey paylaşıp düşüncelerinizi almak istiyorum.. benim çok soğuk baktığım bir konuyu açtı bugün kayınvalidem,acaba bi hocayamı gitsek dedi biri bişey yapmış olmasın gibisinden. biz tam iki yıl ilişkiye girememiştik zehir olmuştu o iki yıl,şimdide 2 yıldır çocuk olmuyo🙁 sizlerde de varmı bilmiyorum, burda düğünden bir ay önce çeyiz seriliyo komşular tanıdıklar görmeye geliyo, düğüne iki hafta kala çamaşır makinasını üzerinde bir yüzük bulmuştum kayınvalidemlerden kimsenin diildi bende balkondan atmıştım yüzüğü,giriş kapısındada yağlı bir el izi görmüştüm birgün,ozamanda içime şüphe düşmüştü biraz, etrafımızdada değişik insanlar var doğrusu...
bugünde kayınvalidem öyle diyince içime yine kurt düştü,hoca mevzusuda bana çok uzak...
canım çok hoca var etrafta gerçek olduğunu nerden biliceksin ki sahtekarlar kol geziyor. onun yerine cübbeli ahmet hocanın dergisi arifan var orda büyü için dualar var sitesinden arifanın telini alıp ara büyü duasının olduğu sayıyı istiyorum de adrese teslim 7 tele mi ne. cübbeli hoca güvenilir dualarına güven başka bişeyi takma kafana. birde tüm temizlik suları nın içine toz için olsun yerler her yer içine bi iki damla sirke damlat sirke büyüyü nazzarı kötü cinleri uzaklaştırır hadisi şerif. ve kokusu kalmıyo uçuyo hemen elma sirkesi daha hafif oluyo.

canım çok hoca var etrafta gerçek olduğunu nerden biliceksin ki sahtekarlar kol geziyor. onun yerine cübbeli ahmet hocanın dergisi arifan var orda büyü için dualar var sitesinden arifanın telini alıp ara büyü duasının olduğu sayıyı istiyorum de adrese teslim 7 tele mi ne. cübbeli hoca güvenilir dualarına güven başka bişeyi takma kafana. birde tüm temizlik suları nın içine toz için olsun yerler her yer içine bi iki damla sirke damlat sirke büyüyü nazzarı kötü cinleri uzaklaştırır hadisi şerif. ve kokusu kalmıyo uçuyo hemen elma sirkesi daha hafif oluyo.
sağol canım zaten bildiğimiz duyduğumuz bir hoca yok nasıl güvencez dediğin gibi,internetten bikaç dua buldum canım onları okuycam içim rahat eder biraz..sağol

öncelikle hayırlı uğurlu olsun kocana söylemeden nasıl durabiliyorsun=)))ben tam 7 hafta içindeyim..sürekli doktordayım ama iyi değilmiş yurt dışında doktorlar 8 fatalık olana kadar randevu vermiyorlarmış ben nereden baksan 6 defa gittim geçen cumartesi gittim keseyi gördü ama içini net göremedi üzüldüm doktordan çıktım hemen başka doktora gidelim dedim eşim istemedi 1 hafta bekleyelim dedi daha çok küçük ama gel sen bana söyle=)))dediğin gibi kafaya takıyor insan hakkımızda hayırlısı bende karar verdim 2 pazarteside gidecem doktora ondan sonra 2 haftada bir ya da artık doktor ne derse.doğrusu ne bilmiyorum=))

Cnm cok sagol zor duruyorum zaten sanki gozlerine bakinca kendimi ele vericekmis gibi ama az kaldi bugun aksamdan itibaren onun icinde bir cok sey degisecek🙂 9 ay neler yapicam ona haha cok kotuyum🙂 burda herkezin sigorta karti var ve 3 ay icinde doktor degistiremessin misal 3 ay icinde 2 farkli dis doktoruna veya kadin dokoruna giilmiyor karti kilitliyorlar ondan mecbur beklicem 🙂 masallah insallah rabbim saglicakla kucagina verir sen esine nasil demistin?

Ayin 20.8 cnm eger hersey yolundaysa ozaman kaynanamlara ve annemlere dicem tam emin olmak istiyorum🙂

bende onu dicektim canım çünkü ben söyledikten sonra çok pişman oldum onlar benle 2 hafta fazladan üzüldüler doktor önce kimyasal gebelik olabilir kese belli değil var gibide yok gibide demişti ben 2 hafta perişan olmuştum annemlerle kayınvalidemlerle ondan sabret kimseye söyleme canım eşin bilsin zaten yeter

Geri