Günaydın kizlar büyük bir hüsran dayım kanamam geldi gece :-( artık eşimden şüphe etmeye başladım benim hiç bir sorunum yok daha onceden iki kızım var ama esiminde ilk esinden tüp bebek olmuş ama kadinda çok sorun varmış aklıma şüphe düştü peki öyle neden 3 yıldır benim cocum olmuyor bunun eski acı bademde tedavi yapmışlar sperm testi felan gecen onu buldum kaynanamdan sordum tüp bebek İcin dedi eski karısında iltihap kanallarını tıkamış ve rahim dönmesi varmış bu hamileliğe engelmi kafam çok karışık
bernacım canım iltihap ve tıkalı olması tedavi edilebilir durumlar ama kronikleşmiş bir durumduysa ve tedavi edilemediyse zaten tıkalı olması direk tüp bebeklik bir durum... ayrıca bahsettiğin rahim torsiyonu dedğimiz bir durumsa yani normalde düz bir pozisyondayken kendi etrafında sebebi bilinmeksizin dönüp rahme giden yolun kapanması durumuysa ameliyat gerktirir eğerki rahim tersliği yani retrovertse bu son derrece normal bir durum ve tedavi gerktirmez yani büyük ihtimalle eşinin eski eşi gerçekten tüp bebek yapılması gereken ciddi sıkıntılara sahipmiş ama eşinin hiç sorunu yokmuydu bilemem canım...
evet şimdi hiç bişey göremezsin canım ben 5+4 de keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışını görebildim canım zaten bence şimdi doktora gitme canım ya ama görmeselerde üzülme zaten 6-7 haftalıkken kalp atışı görülebilir hale geliyor allahım ne güzel heyecanlar ya allah sağlıkla kucağımıza almayı nnasip etsin inşallah ben son gittiğimde kollarını falan gördüğümde elimde olmadan ağladım haftaya cumartesi gittiğimde inşallah herşeyiyle oluşmuş tüm organları yerli yerinde bir küçük bebek göreceğim şimdiden heyecan basıyor allah o mutlulukları heyecanları her isteyene yaşatsın en kısa zamnda
bir de canım ben çok sabırlısın derken eşine daha söylemeden durabildiğin için dedimm yoksa bebek olana kadarda hamileliktede herşeyyi zaten sabırla beklemek zorundayız yapacak bir şey yok bu konuya sabır herşey için gerekli hamilelikte doğumda sonrasında😀
bir de canım ben çok sabırlısın derken eşine daha söylemeden durabildiğin için dedimm yoksa bebek olana kadarda hamileliktede herşeyyi zaten sabırla beklemek zorundayız yapacak bir şey yok bu konuya sabır herşey için gerekli hamilelikte doğumda sonrasında😀
evet şimdi hiç bişey göremezsin canım ben 5+4 de keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışını görebildim canım zaten bence şimdi doktora gitme canım ya ama görmeselerde üzülme zaten 6-7 haftalıkken kalp atışı görülebilir hale geliyor allahım ne güzel heyecanlar ya allah sağlıkla kucağımıza almayı nnasip etsin inşallah ben son gittiğimde kollarını falan gördüğümde elimde olmadan ağladım haftaya cumartesi gittiğimde inşallah herşeyiyle oluşmuş tüm organları yerli yerinde bir küçük bebek göreceğim şimdiden heyecan basıyor allah o mutlulukları heyecanları her isteyene yaşatsın en kısa zamnda
Amiiin..Ne guzel duygular insallah bende gorurum o gunleri..ben simdi gunde 3 kez progesteron iciyorum,sabahlari guatir hapimi,birde folik asit yani hapkolik olmak uzereyim🙂 saglik olsun..ahh sorma cnm dun zor tuttum kendimi ama suprizi kacsin istemedim..bakalim aglicakmi cok merak ediyorum🙂
evet canım bendim 3. gün 1.49 la negatif çıkmıştı 4.gün gecikmede 13.88 gibi çok düşük denebilecek bir değerle gebe olduğumu öğrenmiştim... canım benim de bazı adet belirtilerim vardı ama gebelik belirtileride vardı baş dönmesi falan gibi belli olmuyor bu belirti işi de inşallah yalancı negatiftir sonucun canım
Amiiin..Ne guzel duygular insallah bende gorurum o gunleri..ben simdi gunde 3 kez progesteron iciyorum,sabahlari guatir hapimi,birde folik asit yani hapkolik olmak uzereyim🙂 saglik olsun..ahh sorma cnm dun zor tuttum kendimi ama suprizi kacsin istemedim..bakalim aglicakmi cok merak ediyorum🙂
görürüsün inşallah sağlıkla canım...allah rahat bir gebelik geçirmeyi nasip etsin canım sana da tüm diğer arkadaşalara da ...
canım progestan ve folik asitin hiç bir zararı yok onun için kendini hap kolik gibi hissetme guatr hapında kullanman gerek ilaçlarını ihmal etme bende senin eşinin tepkisin çok merak ediyorum canım😀 hayırlısı artık...
selam kızlar nasılsınız.dün özlem arkadaşımızla konuştum hani geçen gün sormuştunuz.test yapmıştı ya pozitif çıkmıştı ama adet olmuş 🙁 inş bu ay gelir meleği.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaksiklim artik yarin anlatirim sizlere tepkisini evet hersey saglik icin....goncacim evet ozlem adet oldu insallah oteki aya ben dunden beri 3test yaptim farkli markalardan hepsi positifdi pazartesiyi iple cekiyorum🙂
Yaksiklim artik yarin anlatirim sizlere tepkisini evet hersey saglik icin....goncacim evet ozlem adet oldu insallah oteki aya ben dunden beri 3test yaptim farkli markalardan hepsi positifdi pazartesiyi iple cekiyorum🙂