Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inş tatlım saol dua edicem bol bol kızlarrr salavatı tefriciye de listede sıra bende de bana okyabilir misiniz gönlünüz den ne koparsa

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.tabiki bende bebek isteyenlerdenim.13 aylık evliyim bende yumurtalık tembelliği var eşimdede %6 olması gereken bir değer %4 klomen kullanıyor bende folidoce kullanıyorum 2 aydır. aynı sorunları yaşayıpta kendiliğinden hamile kalanlar varmı çok merak ediyorum.bu ay şu ovulasyon kitlerinden kullandım ve sanki malum günü yakaladık gibi inşallah ...bu hesaba göre 9 agustos regl olmam lazım eğer hamileysem belirtiler şimdiden başlarmı merak ediyorum.

haha çok şekersiniz mevlanam,eşin çok hoş bi tepkş vermiş,Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin🙂
bu ay bende umut yok adet sancılarım başladı bile hatta gece bacaklarıma kadar vurdu 🙁

Kizlar dun yaptim suprizi resmen sok oldu ve 5 dak sonra boynuma atladi sana cok tesekkur ederim hayatimdaki en guzel hediyeydi dedi cok guzeldi yanliz cok guldum cunku esim sordu hemen doktora gitsek cinsiyeti belli olurmu diye cok tatliydi🙂

hahah çok iyi ya 🙂) eşinin gönlünden geçen ne canım böyle hemen merak ettiğine göre var bi istediği heralde 🙂

benim durumum hakkında fikri olan yk mu arkadaşlar merakla bekliyorum