Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Masallah masallah birde ben duyabilsem kalp atislarini bayagii bi rahatlicam ama 16 gun kaldi hehe🙂 icinden ne geciyor cnm cinsiyet icin?? Rabbim kolay kolay dogumlar verir insallah saglikla dogar bebeklerimiz..

Masallah masallah birde ben duyabilsem kalp atislarini bayagii bi rahatlicam ama 16 gun kaldi hehe🙂 icinden ne geciyor cnm cinsiyet icin?? Rabbim kolay kolay dogumlar verir insallah saglikla dogar bebeklerimiz..

canım ya sen bugünler geçsin diye bekliceksin ama bir bakıcaz zaman geçmiş burda meleklerimizin kucağımızda etrafımızda yaptıkları yaramazlıklardan konuşucaz...
canım ben esasen kız çocuklarını acayip çok severim hepte kızım olsun isterdim ama rüyamda falan hep erkek bebek görüyorum herkes beni erkek çocuklarla görüyomuş rüyalarında bilemiyorum ben hiç bişey hissetmiyorum 1 ay sonra öğrrencez artık bakalım aslında hiç merak etmiyorum😀

Bende erkek cocuk delisiyim ama inan hic farketmiyor ve icimdeki ses hep kizim olacagini soyluyor..olsun kizlar daha sirin giysiler giyebiliyor..Amaaan saglikli olsun yeterki..

Canim galiba genel olarak sordu saglikli bir hamilelik icin..canim ben 3ayi atlatiyim spora yazilacagim insallah birde son aylar akapuntur yaptirmayi dusunuyorum..

Bende erkek cocuk delisiyim ama inan hic farketmiyor ve icimdeki ses hep kizim olacagini soyluyor..olsun kizlar daha sirin giysiler giyebiliyor..Amaaan saglikli olsun yeterki..

bende spora başlıyorum inşallah yürüyüş ve platese başlıyorum... akapunkturu niye yaptırcan?

ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunda...