mevlana ve nisan burak canlarım bi arkadasımız için birer tane ayetel kürsi duası okurmusunuz.rica ediyorum sizden kızlar olurmu.bana okudum deyin ama tamam mı hamişler 🙂
teşekkür ederim önerilerin için =)puzzle güzel bir hediye bencede ama onlar 2 tane 1000 lik almışlar yapamynca başkasına yaptırmışlar alırsam bana patlar bende yapamam he hee=)))
Haklisin canim insallah tez zamanda gelir melegin!! Hamilelik iyi gidiyor sadece tansyonum dusuyor arada butun ev sallaniyor bukez🙂 ama onun disinda iyim doktor teyzemiz ayin 20.sinde geri geliyor insallah o gune hemen termin verir en azindan kalp atisini duysam cok rahatlicam inanirmisin hala sevinemiyorum bile hep diken ustundeyim bakalim hayirlisi olur insallah..
canım ya gerçekten çok sevindim yeni gördüm hamile olduğunu ve inan bana çok büyük umut oldun ben tedavimle uğraşıyorum memleketteydim kayınvaldemlerde internet yoktu o yüzden uzak kaldım cuma yine gidecem aşılama süreci başlıyacak inşallah sağ salim tamamlarsın gebeliğini
kızlar ya canım çok sıkkın bu gün hastaneden teslerimin sonucunu aldım doktora salı günü gideceğim ama kan grubumu ehliyet alırken ben abrh+ hastaneden ölçtürmüştüm bugün ab rh negatif çıktı eşimin kan grubu abrh+ internette kan uyuşmazlığı falan diyor hiçbir şey anlamadım bana dua edin bi sorun çıkmasın salı gününe kadar ne yapacağım ben YAKIŞIKLIM burdaysan cevap yaz!!
kızlar ya canım çok sıkkın bu gün hastaneden teslerimin sonucunu aldım doktora salı günü gideceğim ama kan grubumu ehliyet alırken ben abrh+ hastaneden ölçtürmüştüm bugün ab rh negatif çıktı eşimin kan grubu abrh+ internette kan uyuşmazlığı falan diyor hiçbir şey anlamadım bana dua edin bi sorun çıkmasın salı gününe kadar ne yapacağım ben YAKIŞIKLIM burdaysan cevap yaz!!
canım tabi ki kan uyuşmazlığı önemli ama ilaç var tam hatırlayamadım ama 28. haftada bir iğne yaparlar hastanede sonrada doğumdan sonra 72 saat içinde yaparlar hiç sıkıntı yaşamadan devam edersin hayatına...
canım zaten ilk bebeklerde annenin kanıyla bebeğin kanı bir birine temas halinde olmadığından uyuşmazlık oluşmaz uyuşmazlık ikinci bebeklerde düşükte kürtajda ve doğumda önemli oluyor bunlar yaşandıktan hemen sonra iğne vururlarsa annenin daha sonraki gebeliklerinde de uyuşmazlık sorun olmaz...
bu arada benim annemle aramda uyuşmazlık var ablalarımında ama sıkıntı olmadan her doğumundan sonra iğne yapıldığı için hepsi sağlıklı doğmuş annemin bebişlerinin canım yani korkma sen takibin normal yapılırsa hiç sıkıntı olmaz düşünki benim büyük ablam 41 yaşında ve annem a(-) babam 0(+) ve biz tüm kardeşler a(+) iz hepimiz sapasağlam hayattayız çok şükür korkma sen canım...
ama ehliyeti alırken kan grubunu nerede öğrendiysen bir git ağızlarının payını ver allah korusun bir sorun olsa ve senin kan grubun belli diye sana hiç bakılmadan kan verilseydi + olarak ömrün boyunca + kan grubuna ait olan tüm çocukların anne karnında ölümle sonuçlanırdı ve tabi senin o ilk kan verildiğinde başına gelecek şeylerden hiç bahsetmek bile istemiyorum allah korumuş...
canım ya gerçekten çok sevindim yeni gördüm hamile olduğunu ve inan bana çok büyük umut oldun ben tedavimle uğraşıyorum memleketteydim kayınvaldemlerde internet yoktu o yüzden uzak kaldım cuma yine gidecem aşılama süreci başlıyacak inşallah sağ salim tamamlarsın gebeliğini