Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hamişlik bekleyen melekler 🙂

sunflower.........7 eylül
a.özlem............30 eylül
ayşe.................15 eylül
asenaşule........14 eylül
muamma..........7 eylül
nur...................26 eylül
zehra................
uğurlubebek.....
ceylinn.............23 ağustos
haber bekliyoruz 🙂
bensude...........24 ağustos
haber bekliyoruz 🙂
ceylangözlü.....30 ağustos
crema...............

Onların da ilk ama şok mu geçirdiler ne imkansız mı düşündüler bilemiyorum ki ne kendilerine gelemdiler

bişey diyemedim şimdi benim kayınvalidem 6 yıldır eltimden bekliyor onlar istemiyoruz diyorlardı çok üzülüyorlardı bizimki şimdi ilaç gibi geldi herhalde... ya aslında onlarda sevinmişlerdirde siz aynı evde yaşıyorsunuzya birde nasıl bir aile ona bakmak lazım geleneksel aile tipinde ısrar eden aileler pek gelinleri oğulları biz bebk bekliyoruz diye söylemesin isterler ayıpsarlar belki öyle olmuş da olabilr...

benim kayınvalidem şaka yapmıyorsunuz değil mi diye en az 5 kere sordu ya çok komikti şaka yapmadığımıza ikna edemedik😀 annemi aradığımda mutluluktan ağlıyordum bişey konuşamamıştık annemde 7 torun daha var ama bizimkilerde hep ilk gibi oluyor nasıl oluyorsa zaman geçtikce hele doğupta kucaklarına aldıklarında asla vazgeçemicekler o küçük meleği sevmekten...

kızlar selam nasılsınız.bayagıdır giremiyorum nete.eşimin memleketteyim hala.1 hafta sonra evime dönücem kısmetse.bebişim 25. haftasında suan.seker tarama testi yaptırdım bugün.yüksek çıktı ve moralim bozuk.diyet verecek doktorum döndüğümde.çikolata ve tatlıdan uzak durucam mecburen.ins bişi olmucak dikkat edicem yememe içmeme.aslında cokta kilo almadım ama basa gelecek varsa caresi yokmuş.öyle iste kızlar...

canını sıkma gonca çok kişide çıkıyor biraz dikkat edersen bi sorun çıkmaz tatlıdan uzak dur benim görümcem diyabet hastası şeker 400 lerde ama şükür sorunsuz 2 çocuk doğurdu korkma