Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım inşallah ne kadar stresli bir bekleyiş olduğunu sizler kadar olmasada yaşadım şuan çok farklı karmakarışık fugular şaşknım heyecnlı ne bileyim ya en kısa zamanda sizlerede nasip etsin allah
hayırlısıı tatlımm yaaa ben o kadar sıkıntı yapmıyomm rahatımm yanii eşimdedee bitti o stress çok kaptırmştıkk bir ara kendimizi amaa şükür şu ann beyinsel rahatızz belirtilerinn nelerdi tatlımm anlatt bakemm yegenimizz ne kadarlıkk

hayırlısıı tatlımm yaaa ben o kadar sıkıntı yapmıyomm rahatımm yanii eşimdedee bitti o stress çok kaptırmştıkk bir ara kendimizi amaa şükür şu ann beyinsel rahatızz belirtilerinn nelerdi tatlımm anlatt bakemm yegenimizz ne kadarlıkk

ben hep adet oalcağımı hatta grçmiş sayfalarda belirtiler var kesin oalcğaım yazmıştım kısmet süpriz oldu henüz dr gitmedim 3 haftalık gibi kan oranına göre ama son regl tarihine göre 5 hafta işte randevu alacağız yarın oslun istiyor eşim hem çalışmıyor birlikte gideriz diye bakalım yarın olamzsa pzt günü inş.
normal tipik adet belirtileri birde çok az göğüs ucu sızlaması
zaten ondan fark ettim elimi dokunudrdum anlamazdım bu sefr acıdığını hissettim

ben hep adet oalcağımı hatta grçmiş sayfalarda belirtiler var kesin oalcğaım yazmıştım kısmet süpriz oldu henüz dr gitmedim 3 haftalık gibi kan oranına göre ama son regl tarihine göre 5 hafta işte randevu alacağız yarın oslun istiyor eşim hem çalışmıyor birlikte gideriz diye bakalım yarın olamzsa pzt günü inş.
normal tipik adet belirtileri birde çok az göğüs ucu sızlaması
zaten ondan fark ettim elimi dokunudrdum anlamazdım bu sefr acıdığını hissettim

hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayıda nasıb etsın cok sevındım darisi bekelyen arkdaslarımızın basına inş🙂

hamişlik bekleyen melekler 🙂

sunflower.........7 eylül
a.özlem............30 eylül
ayşe.................15 eylül
asenaşule........14 eylül
muamma..........7 eylül
nur...................26 eylül
bitanesi...........12 eylül
uğurlubebek.....
ceylinn.............

bensude...........24 ağustos
haber bekliyoruz 🙂
ceylangözlü.....30 ağustos
crema...............

slm kızlar nasılsınız dr gittim bende pazartesi sağda 10 mm büyüklüğünde bi tane solda 15 mm büyüklüğünde 3 tane yumurtam oluşmuş bugüne tekrar çağırdı dr acaba çatlamıştır dün sancı wardı kasıklarda inş yaa

slm kızlar nasılsınız dr gittim bende pazartesi sağda 10 mm büyüklüğünde bi tane solda 15 mm büyüklüğünde 3 tane yumurtam oluşmuş bugüne tekrar çağırdı dr acaba çatlamıştır dün sancı wardı kasıklarda inş yaa

19-21 mm deyken çatlıyor bildiğim yani benim çatlama iğnesini 19 mm de vuruyodu.ama kişiye göre değişebilir belki sen doktora sorarsın bugün 😉

Geri