Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar.ya bişi sorcam size.benim burda saf bi komşum var.3 gün önce kan tahlili yaptırmış ve sonuç 22 küsürlü bişi çıkmış.ama diyoki 26 ağustosta son adet tarihim ve 14 günlük hamileyim diyo.deli etti beni.hangi ara hamile kaldın dedim adetliykenmi dedim 😀 iddialaşıyo benimle yaa.adetten hemen sonra kim hamiş kalmış.hemde 14 günlük 😀 hem bana doktorumu soruyo nasıl diye hemde ben bakayım bi halama sorayım diyo.istanbulda tanıdığı kimseside yok benden başka.o zaman niye bana danışıyosun git kendin bul demi.hani hemen güvenmiyo benim dediğime.uyuz etti beni vallaha ıyyyy.kullanması gereken vitaminleri söylüyorum halasına soracakmış.ne halaymış be yuh 😀 hem doktorumdan memnun olmasam niye gideyim.dik dik konuşuyo bide.bi mesafeli görün sanki meraklıyım ona.gitmicem bidaha evine yemin ettim.en sevmediğim insan tipi.ahhh eşimin arkadasının eşi olmasa ben ne yapacağımı biliyodum ama 😀 suratına bi tane çarpacaktım az kaldıydı vallaha.

Son düzenleme:

Sagol cnm..cok guzel bi duygu hop hop hopluyordu🙂 bebegin gosterme meselesi cnm ama bildigim kadariyla en erken 16.haftadan itibaren..birde evet bende hep alttan bakti..dedigin gibi saglikli olsunlarda farketmez ama merak iste hehe..cinsiyetini ogrensekte cicicleri alsam🙂 ben kendime kemer alcam bel agrisi icin iyi geliyormus.yoksa dayanamiyorum🙁

Kiz gonca cok fenasin yazik demekki bilgisi yok yardimci oluver sende haha birde olabilir yani belki adetten hemen sonra yumurtlamistir..bak kotu konusma bebegin ceker felan yuhhaa🙂

Kiz gonca cok fenasin yazik demekki bilgisi yok yardimci oluver sende haha birde olabilir yani belki adetten hemen sonra yumurtlamistir..bak kotu konusma bebegin ceker felan yuhhaa🙂

kız o fena asıl hm cahil hem saf.madem çok biliyosun bana danışma demi.14 günlük gebelikmi olur hemde adetten hemen sonra yuhhhh makina mı bu yaaa 😀 sizler bak o kadar zamandır zahmet çekiyosunuz.kız kendini mucize zannediyo.hareketlerini bi gör bişi sanıyo bide kendini.ayyyy uyuz şey yaaa 😀

kızlar adet olmadım daha yarın sabaha kadar olmazsam direk gidip kan testi yaptırcam strest çok zor ha oldum ha olacam stresti yeeter yani yarın 15. gün