Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

her zaman hayırlısını isteyelim canm elden ne gelir özellikle seni merak ettiğim için siteyi açtım üzülme canm benm 🙁

öyle canım rabbim hayırlısını versin herzaman öyle diyorum...ama artık yoruldum daha 1 yıl oldu çocuk isteyeli ama ben umudumu kaybetmek üzereyim rabbim inşallah sabır verir bana ve tüm bebek isteyip bekleyenlere 🙁 inş. senden güzel haber alırız bu ay tatlım inş. şu yayınlanan listede yeni yıla kadar isim kalmasın aminnn...

öyle canım rabbim hayırlısını versin herzaman öyle diyorum...ama artık yoruldum daha 1 yıl oldu çocuk isteyeli ama ben umudumu kaybetmek üzereyim rabbim inşallah sabır verir bana ve tüm bebek isteyip bekleyenlere 🙁 inş. senden güzel haber alırız bu ay tatlım inş. şu yayınlanan listede yeni yıla kadar isim kalmasın aminnn...
aynen canm bende senin gibiyim ewleneli 1 sene oldu hatta geçti ama yok wardır rabbimin bi bildiği inş fazla bekletmez rabbim bizi inş kalmaz inş tüm dilekler için sana ben bi dua söleyeyim yasin suresi warya onun içinde 7 defa mübin kelimesi geçiyo okumaya bvaşladığında yasini her geldiğinde mübin kelimesine yasin suresinin hemen arkasında mübin suresi war onu oku rabbime sığıncaz weren o oku istersen canm hemde rahatlatıyo yoruldum deme daha başındayız illaki rabbim wercek inş

ya kızlar benm göğüsler acayip yaa çok kötü taşıyamıyorum neden böle olduki sütyetsiz bi çile sanki bide bu ay akıntım war adet oldum sanıyorum ama yok bugün günüm gerçi hayırlısı artık bekliycem

- - - Updated - - -

slm kızlar nasılsınız çok durgun burası

herkes iyi inş.
iiyim çok şükür canm ben sen nasılsınn hamilelik nasıl?

ya kızlar benm göğüsler acayip yaa çok kötü taşıyamıyorum neden böle olduki sütyetsiz bi çile sanki bide bu ay akıntım war adet oldum sanıyorum ama yok bugün günüm gerçi hayırlısı artık bekliycem

- - - Updated - - -

iiyim çok şükür canm ben sen nasılsınn hamilelik nasıl?

ayşecan inş. hamilesindir ya bugünse günün test apsan silik milik çıkar ille bişeyler bak emem sızlamasıda var olabilir akıntıda normal hatta adet geldi diye ben kaç kez wc gitmiştim meğer akıntıymış oturduğum yerdende anlamıyordum kafa orada olunca yan belirtilerin var inşallah canım güzel haber alırız senden

ayşecan inş. hamilesindir ya bugünse günün test apsan silik milik çıkar ille bişeyler bak emem sızlamasıda var olabilir akıntıda normal hatta adet geldi diye ben kaç kez wc gitmiştim meğer akıntıymış oturduğum yerdende anlamıyordum kafa orada olunca yan belirtilerin var inşallah canım güzel haber alırız senden
aynen bende öle sanıyorum ama göğüsler felaket bu gece kaç kez kalktım göğüs rahatsız etti ağrısı dönerken felan bilmiyorum yine umutlanmak istemiyorum çünkü hiç belirti yok hep belirti zannettiğim şeyler her ay beni yanılttı korkuyorum yapmaya dr 11 de adet olmazzsan wardır bişeyler dedi bende bekliyorum şu günü atlatırsam hayırlısıyla bakalım inş wardır inş

aynen canım bi süre doktora gitmicem kendi haline bırkıyorum çünkü yine klomen ovitrelle vercek istemiyorum. sonraki aşama zaten aşılama ben buna hazır değilim o yüzden 6 7 ay beklemeyi düşünüyorum ya spora gidicem yada kreş hocalığına başlıcam karar verdim evde oturmak istemiyorum

Geri