Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah ayşecim pınar sen ne yaptun kocanla durumlar nasıl

- - - Updated - - -

ne YAPTUN demişim ne kadar kıroyum

Zehra adet olmussun hayirlisi olsun cnm bence tedaviyi birakma birkez daha dene derim sana..tabi kendin bilirsin..aysecim bende ayni adet olcam hissini yasiyordum durmadan wc yolundaydim akintim vardi ve tamam simdi adet oldum diyordum..insallah sendede aynidir ve hamile kalirsin..

mevlanacım pisikolojim bozuldu zaten iğneden sonra doktor bi ay ara veriyo
kafamı dinlemek isityorum doktorum sitresten hamiş kalamadığımı söledi bende biraz çocuk mevzusundan uzaklaşmaya çalışcam. sen nsaılsın bebeişin nasıl annesi

Ozaman az dinlen ama fazla acma arayi..bebis iyi cnm dun kontrole gittim 11haftalik olduk elleri ve ayaklari belliydi guzel bir duygu rabbim sizede tattirsin en kisa zamanda!! Ahhh birde su bel agrim olmasa cok berbat resmen aglatiyor agrilar doktor belimdeki bantlarin genisledigi icin agridigini dedi ama cok fena bugun ise gidemedim🙁

Zehra adet olmussun hayirlisi olsun cnm bence tedaviyi birakma birkez daha dene derim sana..tabi kendin bilirsin..aysecim bende ayni adet olcam hissini yasiyordum durmadan wc yolundaydim akintim vardi ve tamam simdi adet oldum diyordum..insallah sendede aynidir ve hamile kalirsin..

inş canımcım dualarını eksik etme artık bilmiyorum hayırlısı olsn belki akşam yada yarın test yapcam strest daha kötü en azından tamm derim tabi adet olmazsam canm

Ozaman az dinlen ama fazla acma arayi..bebis iyi cnm dun kontrole gittim 11haftalik olduk elleri ve ayaklari belliydi guzel bir duygu rabbim sizede tattirsin en kisa zamanda!! Ahhh birde su bel agrim olmasa cok berbat resmen aglatiyor agrilar doktor belimdeki bantlarin genisledigi icin agridigini dedi ama cok fena bugun ise gidemedim🙁
maşallah canm ne güzel inş bizlerde yaşarız sizin yaşadıklarınızı kocaman olmuşsunuz yavaş yavaş cinsiyete doğru gidiyo merak ediyom senin bebişi bana erkek gibi geliyo seninki🙂

mevlanacım okuyorum 🙂 ne güzel ay bende ay sonunda gidicem o zman 11 haftalık felan olcak merak ediyorum sağlıklı olsunda kız erkek farketmez cinsiyeti ne zaman öğrenebilceksin peki 🙂

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Geri