Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Canım çok sevindim,inşallah sağlıklı,sıhhatlı bir şekilde kucağına almak nasip olur hayırlısıyla. darısı burda bebek isteyen herkesin başına olsun inşallah.bizlerde bu müjdeyi vermek nasip olur inşallah. senin için hakkında hayırlı bir evlat olur.

Ciel varyaa halaa şoktayımmm yaaaaa süper bu yaa yeminle çok sevindimmm yaaa Allahımmmm inanamıyorummm biri beni tokatlayabilir miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy Rabbim ne büyük bak görüyosunuz demi yaa en umutsuz olduğunuz anda tokat gibi yapıştırıyor cevabını bak kulum diyor bakk hiç bişey olmaz demiyceksin hayırlısı diyceksinn Rabbim o kadar büyükki dualarımızı kabul etti sesimizi duydu kızlar siz inanıyormusunuz bilmiyorum ama ben bu topiğin uğruna inanıyorummm ayy uğurlu geldi bu topik hepimize yaaaaaaaaa çok mutluyummm çok çok çok çokkkkkkk

eee darısıı bize dimi ama

hee bundan sonra umutsuz olmak yok bu topikde kimse üzülmiycek umutsuzluğa kapılmıycak çok güzel örneklerimiz varr bakın görün Allah büyükk hepimiz bir gün bu duyguyu yaşayacağız

Cielcimm canımsın yaa çok dua edicem sana bitanemm hiç korkma üzülme sen Rabbim büyük hakkında hayırlısı olsun canım fasulyen seni bırakmayacak inşallahh dualarımdasın bitanemmm

Cielll tebrikler hadi gözün aydın...geçenlerde vedalaşmıştın bizlerlee dimi🙂 ya Allah aramızdan ayrılmanı istemedi...canım benim darısı başımıza.buarada bende henüz adet olmadım hesaplayıcıya göre 1 gün geçti ama normalde 30 günlük periyodumu dolduruyorum(SAT:29 Şubat'tı.)hayırlısı bekleyelim bakalım

evet sabırsızlıkla bekliyorum senden gelecek haberleri cnmm inşş adet olmazsın hadi bakalım güzel bi haber de sen ver bize

tebrıkler canım.dualarım enınle kendını cok yorma.