kizlar sizlere bir sirum olacakti.. bu yumurtlama olduktan sonra kac gun suruyor bileniniz varmi??
ya kusura bakmayin lafa hemen daldim ama acil!! 😕 hamislerimiz kutluyorum allah olmayanlarada nasip kismet etsin insallah.. 🙂 bui formu bayagidir takip ediyorum bugunne kismet oldu yazmak.
merhaba aranızda yeniyim arkadaşlar ben de bebek istiyorum artık beklemekten sıkıldım🙁((
aranızda pko olup aşılama yaptıran var mı arkadaşlar birileriyle konuşmaya ihtiyacım var
selam meleklerim nabersiniz bakimm 🙂 ben yine yoğunluktan ancak fırsat bulup yazabildim 🙂
canımcım hoşgeldinnnn ben iyiyim vvalla sen nasılsın bitanem nasıl gidiyor varmı bir değişiklik canım benim
aminn canım hayırlısı olsun.güzel sonuçlarla gel inşallah.sabırsızlandım bak şimdi🙂ve bugün kan tahlili verdim yarın öğleden sonraya sonuç bakalım hayırlısı
ay kıyamam sana bebişin ben burdayım demeyemi başladı🙂 her ne şekilde olursa olsun onun içimnde olduğu hissetmek ne güzel dimi cielim.meraba kızlar, umarım iyisinizdir.. ben bulantılarla uğraşıyorum sanki her geçen güzn bir tık daha artıyor derecesi ve tüm gün sürüyor... 🙁
tatlım merhaba öncelikle🙂 düzenli regl olan biri için 10 gün önce biraz fazla tabi normal regl yoğunluğunda değilse ben genelde yerleşme kanaması ihtimalini düşünüyorum .inşallah seninde öyledir tatlım🙂slm kizlar uzun zamandir takip edemiyorum sizleri bende adet bekleyenlerdenim ama normalde adetim ayin 13 de gelicekti ama benim dun regle benzer kanamam oldu aksama gecti bu sabah kalktigimda gine regle benzer akintim olmus hala daha devam ediyor ama hic bir sekilde adet agrilarim yok adetime 10 gun var acaba reglmi oldum sizce adetim normalde 1 gun yada 2 gun once gelirdi 10 gun once gelicenide zannetmiyorum nolur bana yardim edin
hoşgeldiiiiin🙂ama baştan söyliyelim öyle sıkıldım,yoruldum falan filan yok!! sabırla beklicez vede inşallah rabbim çok bekletmicek🙂merhaba aranızda yeniyim arkadaşlar ben de bebek istiyorum artık beklemekten sıkıldım🙁((
cnmmm sende iyiki varsın iyiki geldin kuşumm inşşş darısı bize demi pelincim hamişlik konusunda yani
kuşum şubat 11 de kürtaj oldum bugün tam 55 gün oldu hala adet olamaım🙂
aaaaaaaaaa cnm ya düşükmü bilemedimyaaaaa bnmde 25 şubatta adet gördüm daha görmedeim
kizlar sizlere bir sirum olacakti.. bu yumurtlama olduktan sonra kac gun suruyor bileniniz varmi??
merhaba aranızda yeniyim arkadaşlar ben de bebek istiyorum artık beklemekten sıkıldım🙁((
selam meleklerim nabersiniz bakimm 🙂 ben yine yoğunluktan ancak fırsat bulup yazabildim 🙂
valla tatlım biryerde okuduğumada çok emin değilim kendim uydurmuşta olabilirim🙂🙂 benimde aynı canım sürekli geliyo ama ben şunda biraz eminimki daha önce bukadar çok gelmiyodu.inşallah ikimizinde hamişlilktendir🙂defnem fıstığımnerde okudun sen o akıntı fazlalışıyomuş hamişlikte bendede sanki bu iki gündür akıntım cok fazla yaa günde kac tane iç çamalırı değişiyorum ıslak nemden hoşlanmıyorum hiç :hıh: yoksa adet yakınken oluyoda ben bu iki gündür mü farkediyorum 🙂
aynen lavisim..aynennnnnnnnnn...darisi basimizaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?