Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ben de bugün talihsiz bi olay yasadım malum biliyonuz.heveslenip üzülmek daha zormuş. ne edek nasip değilmiş.RABBİM hayırlısını verisn cümlemize.İNŞ.

canım hakkında hayırlısı olsunn inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ama üzülme stres yapma stres yapıncada olmuyo hiç bişey zaten ümit edipde sonuç hüsran olunca herşey gözünde bitiyo anlayabiliyorum seni hayırlısı olsun inşalalh.

asimmm ben sana demiştim ya krem gibi demiştim demek doğurganlık yakınmış bak cok iyi oldu bu bilgi sağoll

evet canım hadi gayret ama sen bu günleride değerlendir yumurtlamadan öncede ilişki olursa gene tutarmış canımmmmm

ayyy dün noldu asimmm biz uyuyakaldık dedim ya kalktım saat 1 olmuştu kocişide uyandırdım dürtükledim durdum oda ilac almıştı akşamdan haftada bir kez aldığı bir ilacı var acayip ateşini cıkarıyo neyse oda uyandı normalde uyandıramazsın kendisini neyse bakalım sonucu adetime bağlı

🙂🙂 ay lavişş çok sekersın inş işe yararda

hhee iyi yapmışsın kız belli mi olur ya tutarsa demişler bende diyom ki eşime sabah ki daha etkili oluyomuş sabah 6 da uyanalım diyorum zavallıcığım şaşırdı kaldı hahh

ay en iysi benim gbi apin ayrilin hamis kalin hahah

tövbe kıs tövbe ha ayyy barışırsınız kuzummm