kızlar günaydın bende sonuclarmı gösterdm ama dahileye gitmem lazım randevü aldım tükürk bezlerinde ufak bi sorun var dedi doktor önemli de olabilir olmaya bilirde dedi biz işimizi garantye alalım dedi doktor bi dahile uzmanına gösterin dedi persembe oraya gdcem salıda şükür yumurta takibne başlıyalım dedi bakalım nolucak inşallah bise cıkmaz
kızlar günaydın bende sonuclarmı gösterdm ama dahileye gitmem lazım randevü aldım tükürk bezlerinde ufak bi sorun var dedi doktor önemli de olabilir olmaya bilirde dedi biz işimizi garantye alalım dedi doktor bi dahile uzmanına gösterin dedi persembe oraya gdcem salıda şükür yumurta takibne başlıyalım dedi bakalım nolucak inşallah bise cıkmaz
günaydınn canlarımmmHayırlı Cumalar Kalbinizden Ne geçiyorsa ne diliyorsanız ve keşke dediğiniz ne varsa Rabbim bu mübarek Cuma Günü yüzü suyu hürmetine sizlere nasip etsin inşallah 🙂
Dileğimmm keseciğinnnn çok tatlı Rabbim tamamına erdirsin inşallah bitanemm
Lavişimmm yaaa bende yakı istiyorummmm valla bu ay bende deniycem çok korkuyodum çok yakar diye canım az benimiyi seni yakmamış benide yakmaz ozaman
Pelinimmm çok özlendinn kuzummmm nerdesin sen
Tekgerçeğimmm hoşgeldinn balımmmm nasılsınnn kuzucuğumuz nasıl
hadi bakalım yakınız hayırlı olsun kuşum🙂neyin neye vesile olacağı belli olmaz kız bi bakmışın yakıdan sonra hemencecik gelmiş bebiş🙂bu arada ben dün akşam yakıyı yapıştırdım bayağı bi kaşındırdı ama katlanılıyo öyle cok yakan bişi değil ben dayandıysam herkes dayanır heralde inşş bakalım işe yarar Rabbimin vesilesi budur inşşşş
günaydın kuzummmm seninde cuman mübarek olsun
cnm ben sabahtan cekilmiştim öğlenden sonra gidip almıştık aynı gün dr a da gösterdim sonucumu böle yani dualarım seninle cnm benim inşş temiz cıkacak sonuclar
ya bu yumurta takibi çok güzel bişey yaptır canım görmüş oluyosun yumurtan hangi gün kaç cm olmuş nezaman çatlamış bende hernekadar işe yaramasada bunları bilmek bile güzel.inşallah sende işe yarar canım.dahiliyedende güzel sonuçlarla dönersin inş.kızlar günaydın bende sonuclarmı gösterdm ama dahileye gitmem lazım randevü aldım tükürk bezlerinde ufak bi sorun var dedi doktor önemli de olabilir olmaya bilirde dedi biz işimizi garantye alalım dedi doktor bi dahile uzmanına gösterin dedi persembe oraya gdcem salıda şükür yumurta takibne başlıyalım dedi bakalım nolucak inşallah bise cıkmaz
kesin ister canım zaten ilk aşama bu oluyo genelde.hastanen işe yakınsa sorun olmuyo zaten topu topu 3 kere gidiyosun dert etme🙂hadi hayırlısı olsun bitanemm inşallah bişey çıkmaz korkma senşu yumurta takibini bende çok merak ediyorum yaaa kesin bu gittiğimde benden de isteyecek ama iş yerimden nasıl çıkıp gidicem bilemiyorum 🙂
yaa bak lavişim nedicem dileğin uğurlu sayısı 8 di 8.hamiş oldu negüzel harbi uğurlu geldi 8 ona.benimde uğurlu sayım 9 🙂 valla bak sıra 9.hamişte diye demiyorum 🙂 benden önce hamiş kalan olursa onu 10.sıraya koy bak reglime 6 gün kaldı 9.sıraya gircem kısmetse içime öyle doğuyo🙂🙂bu gulguzeli nerde yaaaaa gelmiyo hiç adet oldumu olmadmı kimsenin haberi yokmu
hadi hayırlısı olsun bitanemm inşallah bişey çıkmaz korkma senşu yumurta takibini bende çok merak ediyorum yaaa kesin bu gittiğimde benden de isteyecek ama iş yerimden nasıl çıkıp gidicem bilemiyorum 🙂
ayy cnm hadi hayırlısı ececime de sanada bol dua edecem inşşş iyi şeylerle karşılaşırsınız bi sorun cıkmaz canlarım benim
normalde carşamba takacaktım ama benim yaramaz kociş unutmuş bende dün kac kere aradım başının etini yedim 2 tan birden almıştak valla belki vesile budur bilemeyiz ki bide incecik bişi hareket etmende filan rahatsızlık vermiyo hadi gazamız mübarek olsun sen ne yaptın adet olmadın demi
ooooo okadar sürmez bile yarım saate en geç alırsın canımhadi bakalım yakınız hayırlı olsun kuşum🙂neyin neye vesile olacağı belli olmaz kız bi bakmışın yakıdan sonra hemencecik gelmiş bebiş🙂
canım eksik yazmışım pardon 10 gün değil zaten 10dk. ben 10dk. sonra almıştım sonucumu
saol cnm bende sabah 7 de çektircem ozaman alırım ögleden sonra zaten 5 kadar dr hastanede
sağol cnm valla asim bende merak edyorum bakalım izin işinide salı 1saat izin alcam persembede izinliyimö artık kıyısından kösesinden ayarlamaya calışıyorum hakkımızda hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?