aşkolsun suzuuya dayanamadınmı 3-5 gün öldürmezdi seni acısıda kokusuda dayansaydınya.tak hemen yenisini bak bu fırsat kaçmaz bende aşılamam tutmazsa gelecek ay kesin kullanıcam.hadi koş al hemen bitanede takkkkkkgünaydın kızlar ya dün yakıyı yağıştrdm kocamada bi kahfe yaptım sonrası malum anam bu yakı cok yaktı beni dayanamadm sabah karsı banyoda ckardm artk bakalım bde yumurtlama gününde yaparm ama bi kokusu var öldrdü beni
selam melekler ben adet oldum önce onu diyeyim6 gün kadar gecikti bu seferr bu da iyi bişeydir bu ay bişey beklemiyodum zaten yumurtalarım bir ay catlıyo bir ay catlamıyo benim takip ettiğim kadarıyla asıl önemli ay çnümüzdeki ay yakı filn takacam işte bakalım nolcak hayırlsı olsun
asicimm üzülme cnm sen dr lar olmaz diyolar neler oluyo neleri olduruyo Rabbim seninkide bakarsın eşinin ameliyatndan sonra gelir..Burda bi komşumuzun 4 yıl cocukları olmamış eşi varikosel ameliyatı olmuş 2 ay sonra hamile kalmış kadın neler olur inşş hayırlısıyla isteyelim biz
kıvırcık güzel ne güzel cnmm Allah kucağına almayı da nasip etsin inş bu arada kac haftalık oldun ??
gul guzeli nerdesn sen kısss adet oldunmu noldunmerak ettim seni 🙂
gül-güzeli test yapmadınmı canım belkide bebkten gecikmiştir🙂kizlar benim regl gunum 7 gun gecikti
tatlım çok geçmiş olsun inşallah geçicek bu bulantılar yanmalar.Günaydın kızlar. Yakışıklım kalp atışından önce sadece keseyi görebilirsin. O vakit sakın telaş yapma bir hafta sonra da kalp atışı dyuluyor. Suzu az dayanıklı ol. Bak beni tüm gece uyumadım. Resmen ölümlerden döndüm sanki. Sırtımın ortasında bir yumruk kafam uyuşuk sanki 6 tane bira içmiş gibiydim. Dedim ki en son bebek öldü heralde beni zehirliyor. Sonrasında yemyeşil ve zehir gibi bir su çıkardım biraz rahatladım. Bu kez de sabaha kadar karabasanlar bastı. uykumda resmen canımı yaktılar defalarca çığlıkla uyandım. Bir yakıya tahammül edemezsen ben bunlara nasıl katlanırsın bebeğim. Zira bu mide yanması nefes aldırmıyor. Lütfen sabır iyi düşün. Defne sabırsızlıkla bekliyorum seni canım.Lavişimin sınavları iyi geçmiştir umarım. Bende gecen seneki sınavlarda mezun olmuştum🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?