günaydın beybiler🙂 sabah sabah kalktım nasıl ağrım vardı bilemezsiniz dedim aha şimdi regl olcam oderece yani.umutsuzca gittim kan verdim ama nedense içimde bi sıkıntı var sonucun pozitif olabileceğini düşünemez oldum bianda.hayırlı ne ise o olsun inşallah....
yakışıklım hayırlı uğurlu olsun canım. artık heyecanla bekleme yoluna girdin🙂 darısı defnemin ve diğer arkadaşlarımın başına🙂
cnm ne güzel bi haber rabbim sağ salim kucağna almayı nasip etsin
günaydın kızlar ya dün yakıyı yağıştrdm kocamada bi kahfe yaptım sonrası malum anam bu yakı cok yaktı beni dayanamadm sabah karsı banyoda ckardm artk bakalım bde yumurtlama gününde yaparm ama bi kokusu var öldrdü beni
yakışıklımmmmmmm sen hamilemiydin ben ne ara kaçırdım bu haberi.biliyordumda unuttummu yoksa eğer öyleyse buaralar heyecandan kafam çok karışık tatlım kusuruma bakma emi🙂 inan okadar çok sevindimki anlatamam.rabbim kucağına almayıda nasipetsin inşallahhh.darısı bizim başımızaaa🙂
günaydın canlarımmmmben nihayet büyük bir yükü üzerimden attım geldim D valla hafta sonu perişan oldum ama bitti inş sonunda bu arada yeni hamiş cıkarmışız inşş darısı defnecimin ve diğer meleklerimizin başına olsun inşşş kıvırcık güzelim 12 hafta olmuş ne güzel bitanem gün gün büyümesini izliyoruz valla bebeğimizin eeee o bizim de bebeğimiz demi ama
bu arada suzucum yakı biraz naneli şeker havasında kokuyor ama bi problem yok iyi gelir inşşş bende bekliyorum bi dahaki yumurtlamamda takacam yanibi hafta sonra filan bende takarım artık hayırlısı bakalım bide hayıt suyu sipariş ettim 6 şişe alacam 3 ay onu kesintisiz kullanacam yumurta geliştiriyo bide adetimi düzene sokar en azından yaa bendn havadisler böle sizler nasılsınız bkalım
heee bu arada yakışıklım kıss sen ne ara hamiş kaldın haberimiz yokvalla maaşallah ne güzel tebrik ediyorum lisetede yerini aldın sende artık senide takibe aldım
Günaydın kızlar. Yakışıklım kalp atışından önce sadece keseyi görebilirsin. O vakit sakın telaş yapma bir hafta sonra da kalp atışı dyuluyor. Suzu az dayanıklı ol. Bak beni tüm gece uyumadım. Resmen ölümlerden döndüm sanki. Sırtımın ortasında bir yumruk kafam uyuşuk sanki 6 tane bira içmiş gibiydim. Dedim ki en son bebek öldü heralde beni zehirliyor. Sonrasında yemyeşil ve zehir gibi bir su çıkardım biraz rahatladım. Bu kez de sabaha kadar karabasanlar bastı. uykumda resmen canımı yaktılar defalarca çığlıkla uyandım. Bir yakıya tahammül edemezsen ben bunlara nasıl katlanırsın bebeğim. Zira bu mide yanması nefes aldırmıyor. Lütfen sabır iyi düşün. Defne sabırsızlıkla bekliyorum seni canım.Lavişimin sınavları iyi geçmiştir umarım. Bende gecen seneki sınavlarda mezun olmuştum🙂
günaydın beybiler🙂 sabah sabah kalktım nasıl ağrım vardı bilemezsiniz dedim aha şimdi regl olcam oderece yani.umutsuzca gittim kan verdim ama nedense içimde bi sıkıntı var sonucun pozitif olabileceğini düşünemez oldum bianda.hayırlı ne ise o olsun inşallah....
inşallah mezun olmuşsundur güzelim ya allah kolaylık versin sanadahayırlısı olsun cnmm öyle karamsar düşünme iyi düşünelim iyi olsun sonucta
dilekcim sınavım iyi diyelim iyi olsun
sanırım kimse yok ben yine gün boyunca çok yoğunum hemen girip bakayım dedim inşallah geri geldiğimde defneminde hamile haberini almış olurum kendinize cici bakın bana da bebişime de dua edin annesi bu kadar koştururken bebişi sağlıklı kalabilsin diye bu arada hamile haberimi alınca hemen babamlar koşmuş gelmişler istanbul'dan çok mutlu ettiler beni gece zil çaldı bir de baktım annemler rabbim böyle güzellikleri isteyen herkese yaşatsın inşallah
kız yakışıklım sana yazyodm burdamısn
- - - Updated - - -
aminnnnnnnnnnn insallah cnm
GUNAYDIN canım :canım cok iyi etdin hayıt suyu aldın:bende adet olamazsam alırım:günaydın canlarımmmmben nihayet büyük bir yükü üzerimden attım geldim D valla hafta sonu perişan oldum ama bitti inş sonunda bu arada yeni hamiş cıkarmışız inşş darısı defnecimin ve diğer meleklerimizin başına olsun inşşş kıvırcık güzelim 12 hafta olmuş ne güzel bitanem gün gün büyümesini izliyoruz valla bebeğimizin eeee o bizim de bebeğimiz demi ama
bu arada suzucum yakı biraz naneli şeker havasında kokuyor ama bi problem yok iyi gelir inşşş bende bekliyorum bi dahaki yumurtlamamda takacam yanibi hafta sonra filan bende takarım artık hayırlısı bakalım bide hayıt suyu sipariş ettim 6 şişe alacam 3 ay onu kesintisiz kullanacam yumurta geliştiriyo bide adetimi düzene sokar en azından yaa bendn havadisler böle sizler nasılsınız bkalım
heee bu arada yakışıklım kıss sen ne ara hamiş kaldın haberimiz yokvalla maaşallah ne güzel tebrik ediyorum lisetede yerini aldın sende artık senide takibe aldım
CANIMMMMMMMM tebrık edııyorummmm:allah tamamına erdırsın:senn hamiş kalmana cokkkkkk sevındım:darısı hepızın başına:canım bak sana kusum bana yazmadınsanırım kimse yok ben yine gün boyunca çok yoğunum hemen girip bakayım dedim inşallah geri geldiğimde defneminde hamile haberini almış olurum kendinize cici bakın bana da bebişime de dua edin annesi bu kadar koştururken bebişi sağlıklı kalabilsin diye bu arada hamile haberimi alınca hemen babamlar koşmuş gelmişler istanbul'dan çok mutlu ettiler beni gece zil çaldı bir de baktım annemler rabbim böyle güzellikleri isteyen herkese yaşatsın inşallah
canım ne güzel şeyler bunlar.herkesi bi heyecan sarmıştır şimdi.bende hamile kalsam varya sülalenin yarısından çoğu havalara uçucak🙂 inşallah tatlım akşam 6dan sonra alcam sonucu 8 gibi falan yazarım.sanırım kimse yok ben yine gün boyunca çok yoğunum hemen girip bakayım dedim inşallah geri geldiğimde defneminde hamile haberini almış olurum kendinize cici bakın bana da bebişime de dua edin annesi bu kadar koştururken bebişi sağlıklı kalabilsin diye bu arada hamile haberimi alınca hemen babamlar koşmuş gelmişler istanbul'dan çok mutlu ettiler beni gece zil çaldı bir de baktım annemler rabbim böyle güzellikleri isteyen herkese yaşatsın inşallah
inşallah öyledir tatlım.hep hayırlısını istedim rabbimden yine öyle istiyorum..gunaydın defnecım.bıtanem guzelduşunelım güzel olsun.ben inanıyorum hamiş olmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?