Teşekkürler Allah razı olsun ❤️Geçmiş olsun hayatım umudunu kaybetme çalışmalara devam her türlü sorunda yanında olduğumuzu da lütfen unutma. Sevgiler.
Teşekkürler Allah razı olsun ❤️Geçmiş olsun hayatım umudunu kaybetme çalışmalara devam her türlü sorunda yanında olduğumuzu da lütfen unutma. Sevgiler.
Merhaba, adet oldum fakat 2 günde sadece 5-6 damla geldi. Benim ikinci gün çok gelirdi idrar yaparken bile gelmiyor kan. Ve tam kırmızı değil kahverengiye yakın bir renk.Geçmiş olsun hayatım umudunu kaybetme çalışmalara devam her türlü sorunda yanında olduğumuzu da lütfen unutma. Sevgiler.
Yok hayır kan gelince gerek duymadım.Hayatım çok yada az damla ya da akıntı gibi önemli olan iki günden fazla geldi mi gelmedi mi ? Stres yaptın ondan olabilir. Bu arada hiç test yaptın mı test ne diyordu hayatım ?
Daha 4 aylık gelin olmama rağmen ilk aylar deneme yapmamama rağmen seni tedavi ettirelim diyen bir kaynana var başımda stres yapmamak elde miHayatım çok yada az damla ya da akıntı gibi önemli olan iki günden fazla geldi mi gelmedi mi ? Stres yaptın ondan olabilir. Bu arada hiç test yaptın mı test ne diyordu hayatım ?