Hamile Miyim ? Allah’ını seven yardım etsin delirmek üzereyim

melikegnrden

Yeni Üye
Üye
Hamile Miyim ? Allah’ını seven yardım etsin delirmek üzereyim
Geçen ay adetimin üçüncü günü erkek arkadaşımla uyuyorduk ve kıyafetliydik hatta bende ped bile vardı sadece yakınlaşmak adına öpüştük ,kalktığımda pantolonunda bozuk para şeklinde bir kaç ıslanma gördüm . Geçen ay 14 ünde oldum bugün 13 ydü ve ultrason ben beta hcg verdim doktor kıyafetlerle imkansız dedi Zaten değerimde 0,100 çıktı artık kafamdan bu senaryoları atmalı mıyım yardım edin

Hayatım hiç bi kitap okumuyon makelelere bakmıyorsun böyle hamilelik olur mu 🙂 Lütfen aşağıdaki soruların cevaplarını takip et sıkıntı olur ise yaz bu başlıktan bize. Ama senin durumunda hamilelik riski sıfır 🙂

Hayatım ada çayı ne alaka sen kesinlikle bu şekilde hamile kalamazsın ki hamile değilsin yani. Psikolojik olarak kendini rahatlat öyle bir dünya yok hayatım.

Hayatım benzer konuları ekledim senin durumunda olan ve bilgisi olmayan kafaya takan bir çok kadınla konuştuk benzer sorunları. Ama bu şekilde hamile kalınamaz hayatım rahat ol lütfen. Tabiki tedbiri elden bırakmamak lazım. Biraz oku ve bilinçlen soruların olur ise çekinmeden sor sana yardımcı oluruz. Sevgiler tatlım.

Ha bu arada BETA HCG testi sonucu tüm dünyada en güvenilir hamilelik belirleme yöntemidir. Bhcg asla yanılmaz bilgin olsun. Aşağıdaki konuyu da inceleyebilirsin hayatım.

Yok tövbe bir daha böyle bi durumla karşı karşıya kalmayacağım , yardımınız için yadırgamayıp ayıplamadıgınız icin çok teşekkür ederim
internette çok yorum okudum sonradan yükselenler olmuş diye ama sanırım onlar yumurtlama günlerinde birliktelik yaşamışlar diye . Ben geçen ay adetimde yaşadım böyle bi durum ve üzerinden 30 gün geçti değerim de 0,100

Yanlış bilgin var daha doğrusu kafan karışmış hayatım sen bir kere adet olmuşsun nası olcak sonradan yükselecek üstelik kıyafetlerle sıkıntı yok