Melekler Mekanı
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
PORTAL
Soru Sor
Sağlık Sorusu
Derdim Var
Hamilemiyim Sorusu
Cinsellik Sorusu
Hamilemiyim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Hamilelikten Şüpheleniyor iseniz, hamile olduğunuzu yüzde yüz ortaya koyacak belirtileri sizler için yazdık TIKLAYIN
Melekler Mekanı
Hamile Miyim Gebelik Gebelik Testleri
Gebelik Mekanı
Gebelik testi - hesaplama
Hamilelik testi negatif adetim 2 gün gecikti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="LaViNYaM" data-source="post: 1072307" data-attributes="member: 70909"><p>Merhabalar </p><p><strong>Hamilelik testi negatif ama adetim gecikti</strong> durumunda hamilelik testi adet geçse bile negatif çıkabilir bu bir olarak testin bozuk olmasından kaynaklanabilir ikinci sebep ise geç döllenme oluşmuş olabilir adetinizin iki gün geçtiğini söylüyorsunuz sadece bu da hamilelik hormonunun idrara geçmemiş olduğunu gösterebilir. Diğer bir durum ise adetiniz 2 gün gecikti hamilelik testi negatif çıktı bu durumda abi dinledim 2 gün gecikti çok önemli eğer gerçekten bir hamilelik yoksa adetin izin neden geciktiğini bilmek gerekir kullandığınız bir ilaçtan kaynaklı mı stres sıkıntı kaygı durumlarından dolayı mı ya da başka bir sebepten mi bunu bir kadın doğum uzmanına görünerek öğrenebilirsiniz. Benim size tavsiyem hamilelik testi olarak kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim daha kesin bir sonuç verecektir.</p><p></p><p>Gebelik testinin önce negatif sonra pozitif çıkma durumları da olabiliyor dilerseniz aşağıdaki linkten <strong><em>"gebelik testi önce negatif sonra pozitif çıkanlar burada mı"</em></strong> yazımızı da inceleyebilirsiniz.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.meleklermekani.com/threads/gebelik-testi-once-negatif-sonra-pozitif-cikanlar-burada-mi.268390/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LaViNYaM, post: 1072307, member: 70909"] Merhabalar [B]Hamilelik testi negatif ama adetim gecikti[/B] durumunda hamilelik testi adet geçse bile negatif çıkabilir bu bir olarak testin bozuk olmasından kaynaklanabilir ikinci sebep ise geç döllenme oluşmuş olabilir adetinizin iki gün geçtiğini söylüyorsunuz sadece bu da hamilelik hormonunun idrara geçmemiş olduğunu gösterebilir. Diğer bir durum ise adetiniz 2 gün gecikti hamilelik testi negatif çıktı bu durumda abi dinledim 2 gün gecikti çok önemli eğer gerçekten bir hamilelik yoksa adetin izin neden geciktiğini bilmek gerekir kullandığınız bir ilaçtan kaynaklı mı stres sıkıntı kaygı durumlarından dolayı mı ya da başka bir sebepten mi bunu bir kadın doğum uzmanına görünerek öğrenebilirsiniz. Benim size tavsiyem hamilelik testi olarak kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim daha kesin bir sonuç verecektir. Gebelik testinin önce negatif sonra pozitif çıkma durumları da olabiliyor dilerseniz aşağıdaki linkten [B][I]"gebelik testi önce negatif sonra pozitif çıkanlar burada mı"[/I][/B] yazımızı da inceleyebilirsiniz. [URL unfurl="true"]https://www.meleklermekani.com/threads/gebelik-testi-once-negatif-sonra-pozitif-cikanlar-burada-mi.268390/[/URL] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Adı
İnsan doğrulaması
bugünbenim doğum günüm kelimeler dizili boğazımda bir bar taburesi üstünde .... öldüğü yaştayım noktalı yerde olması gereken kelimeyi aşağıya yaz botlardan usandık kızlar
Cevap yaz
Melekler Mekanı
Hamile Miyim Gebelik Gebelik Testleri
Gebelik Mekanı
Gebelik testi - hesaplama
Hamilelik testi negatif adetim 2 gün gecikti