Maşallah canım iyi olmanıza sevindim, niye sırt üstü yatmanı istemedi bir saknıcası mı varmış, sende benim gibi çalışanlardansın, son üç haftaya kadar çalıştın ne güzel inşallah benimde öyle olur kalanları bebişimle birlikte geçiririm inşallah, amin inşallah hepimizin sağlık ve sıhhat içinde ve mutlulukla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah 🙂
Kızlar nasılsınız, durumlar nasıl?
Benim 9. hafta yarın bitiyor 10 a giricem kısmetse. Hala ağzımın tadı yok, bulantım var. Ve halsizim hep yatmak istiyorum. Yürüyüş yapmayı, gezmeyi ne kadar severdim ama şimdi hiç canım istemiyor. Ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum. 11-12. haftada galiba. 4. aydan itibaren hamileliğin tadına varılıyormuş. Bir de ben varabilsem... 🙂 Canı sağ olsun yine de bebişimin. Perşembe kontrolüm var. Kan testleri yapılacak. Bebeğim inş iyi durumdadır merak ediyorum onu. Bu sefer tam anlamıyla görücem ve belki hareketlerini görebilirmişim nette yazılana göre. Çok heyecan verici yaa. Hep bir sonraki aşamayı düşünüyorsun... Allah herkese yaşatsın bu duyguyu... Allahıma her gece uyumadan şükrediyorum. Lalezar bende de bel ağrısı oluyor zaman zaman. Sen yazmıştın ya rahim leğen kemiğinin önüne geçiyormuş diye gerçekten nette de öyle diyor. Senin bu cümlen aklıma geldi ve rahatladım. Yoksa bu neyin ağrısı diyebilirdim. Sağ ol.
Bu arada Yüsra kayıplardasın... Lütfen yaz. Seni de çok merak ediyorum.
Kızlar nasılsınız, durumlar nasıl?
Benim 9. hafta yarın bitiyor 10 a giricem kısmetse. Hala ağzımın tadı yok, bulantım var. Ve halsizim hep yatmak istiyorum. Yürüyüş yapmayı, gezmeyi ne kadar severdim ama şimdi hiç canım istemiyor. Ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum. 11-12. haftada galiba. 4. aydan itibaren hamileliğin tadına varılıyormuş. Bir de ben varabilsem... 🙂 Canı sağ olsun yine de bebişimin. Perşembe kontrolüm var. Kan testleri yapılacak. Bebeğim inş iyi durumdadır merak ediyorum onu. Bu sefer tam anlamıyla görücem ve belki hareketlerini görebilirmişim nette yazılana göre. Çok heyecan verici yaa. Hep bir sonraki aşamayı düşünüyorsun... Allah herkese yaşatsın bu duyguyu... Allahıma her gece uyumadan şükrediyorum. Lalezar bende de bel ağrısı oluyor zaman zaman. Sen yazmıştın ya rahim leğen kemiğinin önüne geçiyormuş diye gerçekten nette de öyle diyor. Senin bu cümlen aklıma geldi ve rahatladım. Yoksa bu neyin ağrısı diyebilirdim. Sağ ol.
Bu arada Yüsra kayıplardasın... Lütfen yaz. Seni de çok merak ediyorum.
Sırt üstü yatınca bebeğe yeterli oksijen gitmezmiş bazı doktorlara göre. Aslında hamileler için en uygun yatış pozisyonu sol yandır. Sol yana yatınca hem bebek hem anne daha rahat eder ve kan dolaşımı daha rahat sağlanır. Sağ yanda büyük damarlar var, bu nedenle sağ yanda pek önerilmez ama ben soluma yata yata iyice kol bacak ağrısı çekmeye başladım. Sağ sol karıştırıp uyumaya çabalıyorum işte 🙂 Bu hafta son çalışma haftam kısmetse. Çalışabiliyorken çalışayım da iznimin çoğunluğunu bebeğime ayırayım istemiştim. Oldu gibi çok şükür 🙂 Bu haftayıda atlatırsak ve olası bir erken doğum olmazsa yan gelip yatmayı düşünüyorum doğuma kadar. Gerçi yatamıyorum ya neyse 🙂 Umarım sende rahat rahat son 3 haftaya kadar çalışabilirsin ablacım. Çünkü bebişlerimizle bir gün bile fazla olsa kardır gibi geliyor bana 🙂
Babyangel cnm nasılsn??sayılı günler kaldı nasıl heyecan vardır şimdi sende🙂ne yaptn hazırlıkları tamamladnmı cnm??bu arada hani bayram öncesi konuşmamzda demiştn ya hıçkırıyo ve hissediyorum dye,2 haftadr bende hissediyorum hıçkırıklarını🙂çok tuhafıma gitmşti sn hissediyorm diynce ama gerçekten enteresan.Kalp atışı gibi pıt pıt ediyo.Ben ona hık hık diyorum gerçi.Oyy kuzumu hıçkırık tutunca böle bi tuhaf oluyorum yoruluyo dye🙂
Evet babyangel, sırtüstü yatınca birde çok ayakta kalınca bebeğe oksijen gidişi azalıyormuş, bende netten okumuştum, ama bende en çok sırt üstü rahat ediyorum ve bebeğimde böyle yatınca çok kıpırdanıyor 🙂 seninde de dediğin gibi sol taraftan daha iyi oksijen gidişi olduğundan eve gidince sol tarafıma doğru yatıyorum yatabildiğim kadar, günde en az 2 saat kadar sol tarafa yatmak lazımmış, gece artık sağ sol arada sırt üstü yatıyorum napim valla biraz kalçalarımı dinlendiriyorum yoksa çok ağrıyorlar..
Evet inşallah bende son 3 e kadar çalışabilirim, şimdilik bel ağrıları dışında bir sıkıntımız yok ama ilerleyen haftalar ne gösterir bilinmez tabikide, Allahım geri kalan süreyi sağlıcakla geçirmek nasip etsin inşallah... 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?