Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #1 Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? Hangi hattı kullanıyorsunuz melekler?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #2 Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? Turkcell ve Avea kullanıyorum... İrtibatta olduğum insanların yarısı Turkcell'de, yarısı avea'da. Bir ara tek hat kullanırken astronomik faturalar gelmeye başlayınca çift telefon çift hat kullanmaya başladım şimdi faturalarım gayet iyi geliyor 🙂
Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? Turkcell ve Avea kullanıyorum... İrtibatta olduğum insanların yarısı Turkcell'de, yarısı avea'da. Bir ara tek hat kullanırken astronomik faturalar gelmeye başlayınca çift telefon çift hat kullanmaya başladım şimdi faturalarım gayet iyi geliyor 🙂
suskun_gız Yeni Üye Üye 27 Şubat 2008 #3 Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? avea hatlı kullanıyordum elimin ve dilimin ayarı olmadıgından amannn nasılsa faturalı dıyıp bayaa bı acıldıgım ıcın konturluya cevırdı babam sımdı aman konturum bıtcek dıyorum😀
Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? avea hatlı kullanıyordum elimin ve dilimin ayarı olmadıgından amannn nasılsa faturalı dıyıp bayaa bı acıldıgım ıcın konturluya cevırdı babam sımdı aman konturum bıtcek dıyorum😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Şubat 2008 #4 Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? bende avea kullanıyorum. feturalı çok şükür 25 ten yukarı fatıram gelmedi. memnunum...
Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? bende avea kullanıyorum. feturalı çok şükür 25 ten yukarı fatıram gelmedi. memnunum...
AZRA Yeni Üye Üye 27 Şubat 2008 #5 Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? bnde avea kulannaıcısıym askeri hat çok da memnunum 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Şubat 2008 #6 Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? telsim yeni adıyla vodafone kullanıyorum
çalıkuşu Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #8 Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? Avea askeri hat kullanıyorum. Çok iyi oluyor ancak hatlı olduğu için bazen grup olayını unututtuğumda yüksek faturalar ödeyebiliyoruz.
Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? Avea askeri hat kullanıyorum. Çok iyi oluyor ancak hatlı olduğu için bazen grup olayını unututtuğumda yüksek faturalar ödeyebiliyoruz.
Y yeşilmavi Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #9 Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? telsimdi şimdi türksele geçtim
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Mart 2008 #10 Ce: Hangi GSM Şirketinin Abonesisiniz? turcell kullanıyorum hep