C _C_E_Y_L_A_N_ Forum Okuru 12 Mayıs 2008 #1 !!HeRKeS BuRaYa!! yararları Adı=Tütün Soyadı=Sigara Ana adı=Yaprak Baba adı=Kök Cinsi=Nikotin Görevi=Kanser Adresi=İnsan Durağı=Dudak Sokağı=Gırtlak Caddesi=Bağırsak Mahallesi=Akciğer Kenti=Ölüm Eşi=Azrail Sonu=Mezar Doğduğunda Sen Ağlarken Herkez Gülüyordu. Öylebir Yaşaki....! Öldüğünde Herkez Ağlarken Sen Gül_!!!
yararları Adı=Tütün Soyadı=Sigara Ana adı=Yaprak Baba adı=Kök Cinsi=Nikotin Görevi=Kanser Adresi=İnsan Durağı=Dudak Sokağı=Gırtlak Caddesi=Bağırsak Mahallesi=Akciğer Kenti=Ölüm Eşi=Azrail Sonu=Mezar Doğduğunda Sen Ağlarken Herkez Gülüyordu. Öylebir Yaşaki....! Öldüğünde Herkez Ağlarken Sen Gül_!!!
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Mayıs 2008 #3 Ce: !!HeRKeS BuRaYa!! emeğine sağlık güzel çalışma +rep
AZRA Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2008 #4 Ce: !!HeRKeS BuRaYa!! eline sağlık cnm bikez daha iii içmedim diyorum
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2008 #6 Ce: !!HeRKeS BuRaYa!! evet gerçekten çok güzeldi emeğine sağlık ve +rep
C _C_E_Y_L_A_N_ Forum Okuru 17 Mayıs 2008 #8 Ce: !!HeRKeS BuRaYa!! SiGara KoTu Iste ICMeYiN! HepiniZe BeN Tskk EdioRuM.. sey BeN ReP istemiorum ki Valla Ben buraya Sadece sohbet etmek icin geliorum ve SiZi Sevdigim Geliom.. SeVGiLeRiMLe CeYLaniniz
Ce: !!HeRKeS BuRaYa!! SiGara KoTu Iste ICMeYiN! HepiniZe BeN Tskk EdioRuM.. sey BeN ReP istemiorum ki Valla Ben buraya Sadece sohbet etmek icin geliorum ve SiZi Sevdigim Geliom.. SeVGiLeRiMLe CeYLaniniz