Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #1 Hiç sevdiğiniz insanlar için sürprizler yaptınız mı? değişik sürprizler değişik süprizler Bugüne kadar sevdiğiniz insanlar için sürpriz organizasyonlar (doğum günü partisi, beklenmedik sevindirici organizasyonlar) yaptınız mı? Yapmayı sever misiniz?
değişik sürprizler değişik süprizler Bugüne kadar sevdiğiniz insanlar için sürpriz organizasyonlar (doğum günü partisi, beklenmedik sevindirici organizasyonlar) yaptınız mı? Yapmayı sever misiniz?
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #2 Cevap: Hiç sevdiğiniz insanlar için sürprizler yaptınız mı? yaptım daha dogrusu yaptık gecen ay süprız bı sekılde arkadasımın dogumgununu kutladık
Cevap: Hiç sevdiğiniz insanlar için sürprizler yaptınız mı? yaptım daha dogrusu yaptık gecen ay süprız bı sekılde arkadasımın dogumgununu kutladık
nisan Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #3 Cevap: Hiç sevdiğiniz insanlar için sürprizler yaptınız mı? ben cok kere yaptim esime aileme sevdiklerime dostlarima yapmayi severim insanlari mutlu etmeyi güldürmeyi severim hosuma gider
Cevap: Hiç sevdiğiniz insanlar için sürprizler yaptınız mı? ben cok kere yaptim esime aileme sevdiklerime dostlarima yapmayi severim insanlari mutlu etmeyi güldürmeyi severim hosuma gider
ecege Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #4 Cevap: Hiç sevdiğiniz insanlar için sürprizler yaptınız mı? ewet yaptım ama en çok ta eşime
şahmaran Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #5 Cevap: Hiç sevdiğiniz insanlar için sürprizler yaptınız mı? sürpriz yapmayı ve sürprizleri severim,kim sevmezki 🙂
Cevap: Hiç sevdiğiniz insanlar için sürprizler yaptınız mı? sürpriz yapmayı ve sürprizleri severim,kim sevmezki 🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #6 Cevap: Hiç sevdiğiniz insanlar için sürprizler yaptınız mı? sevgilime yaptıım...sürprizlerii herkes severr..
Cevap: Hiç sevdiğiniz insanlar için sürprizler yaptınız mı? sevgilime yaptıım...sürprizlerii herkes severr..