Sevgilim dogum günüm de hediye almadi :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tamalya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

tamalya

Forum Okuru
Sevgilim dogum günüm de hediye almadi :(
benim 7 aylık bir ilişkim var o ilk hoslandi benden bende sonradan sevdim söyle diyim ilk tanıştığımda sonra askere gitti sevgiler gününüze 1 hafta kala ben hediyesini vermiştim o almamış yani askerde olunca sonra bir ay askerlik yaptı 20 gün sonra doğum günümdü tartismaliydik kötü tartışma sonra buluştuk doğum günümden iki gün önce hediye almadi sürpriz yapmamış şey desi önce maddiyati Allah var kötüydü o sıra ama hediye sipariş vermiştim ama sonra iptal ettim tartudinca diye ben o ara yapamıyoruz h gibi bir şey demiştim. Doğum günüm oldu mesaj attı. Sonra bana seu demişti işte ramazan ayında bir şey yapamadım sonra yaparım vs acik havada olmadi. Biz sonra baya tartıştık ben kaygılı biriyim işte onu biraz üzdüm sorunlar yüzünden ama ben seni seviyorum hallederiz dedi burda bende suçluyum ama kadınlar günü anneler günü geçti hiç bir sürpriz yok. Hiç çiçek de almadi .sevdiğimi biliyor. Şu yüzden mi yapmadı acaba ben hani henüz evlilik için hazır değilim ona da nasip diyordum idin gücün olmazsa zor demiştim. Sonra bana bir bileklik kolye almış iki hafta sonra da kitap . Yani geçen tartıştık ben bunları biraz yüzüne vurdum keşke olay sırasında deseydim. Doğru haklısın yapmamışım dedi. Bilmiyorum neden yapmadım ama sabret daha iyi isim var güzel şeyler olacak dedi. Ben Bi kadın ne sever dedim Bilmiyorum dedi. Düşündü biraz çiçekler dedi. Ya biliyor da neden almadi yani ben kafaya biraz taktim ne yapmalıyım sozce🙁

Kafanda boşuna yer veriyorsun yapar yapar yapmaz yapmaz. Bunu sorun ediyor isen ileride neler olur düşünmek bile istemiyorum. Evet biz kadınlar hediye alınmasından çok hoşlanırız. Hatta eşimin dediğine göre "ekonomiyi çökerten varlıklar " ız. Yani durumu da yok. Eğer hislerinden ve onun hislerinden gerçekten emin isen biraz daha zaman ver ve sabret hayatım. Düşünememiştir parası yoktur aklına gelmemiştir odunun :D:D

Geri