canım benim çok üzüldüm ya,çok iyi anlıyorum seni.bende senin gibi biten bi ilişkiden sonra kendimi çok paraladım ama malesef elden bişey gelmiyo.ne desem boş,yaşayan çeken bilir en iyi.ama üzmemeye çalış kendini.ailende biliyomuş onlar da haline çok üzülüyorlardır.kısmet değilmiş,kaderimde yokmuş de geç.nekadar kendimizi yıpratırsak yıpratalım herşey olacağına varıyo ama malesef sabrımız yok.bide şöyle düşün ki seni gerçekten çok sevmiş,gözünde bambaşkasın bence,kendi de demiş bidaha senin gibisini bulamam diye,ki emin ol bulamaz.çok pişman olur gün gelir,ama sakın taviz verme.bir kez ayrılık girdimi araya ne yaparsan yap olmuyo eskisi gibi.yanlış anlama canım da ben biraz yaşına verdim,biz kızlar erkeklere göre çok erken olgunlaşıyor,herşeyin farkında çok önce varıyoruz.sanırım korkmuş.iyi tarafından bak bide,nişandan sonra yada evlendikten sonra çıksaydı böle birşey,o daha fazla üzerdi.bundan aldığın derslere bak,bu ilişki daha da olgunlaştırmıştır seni,ve inanıyorum yaşadığın herşeyi unutturacak biri çıkacaktır karşına..Allah gönlüne göre versin,en kısa zamanda içinden alsın bi sıkıntıyı.kendine çok dikkat et canım,