NaZMeLeK Yeni Üye Üye 4 Ekim 2009 #51 canım köşem!!! yine ben geldim...bu günlerde çok heyecanlıyım.içimde bir umut taşiyorum... inş boş yere değildir...olursa çok sevinirim...yalnızlığımı özlemlerimi unuturum bir nebze olsa bile...lütfen olsun rabbimmmm..lütfen
canım köşem!!! yine ben geldim...bu günlerde çok heyecanlıyım.içimde bir umut taşiyorum... inş boş yere değildir...olursa çok sevinirim...yalnızlığımı özlemlerimi unuturum bir nebze olsa bile...lütfen olsun rabbimmmm..lütfen
PeLiNiM Yeni Üye Üye 4 Ekim 2009 #52 canım ben geldim.hayırlı haberlerini bekliyorum..bebişler geliyooooo bebişler dedim gı çoğul amanin ikizler geliyo tey tey tey....
canım ben geldim.hayırlı haberlerini bekliyorum..bebişler geliyooooo bebişler dedim gı çoğul amanin ikizler geliyo tey tey tey....
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 5 Ekim 2009 #53 köşen hayırlı olsun canım,en iyi dostlukları kurarsın inşallah
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 9 Ekim 2009 #55 pazartesi belli olacak içimdeki umut....inş rabbim beni unutmamıştır.....pelin inş..ağzından bal damliyor...dularını bekliyorum....
pazartesi belli olacak içimdeki umut....inş rabbim beni unutmamıştır.....pelin inş..ağzından bal damliyor...dularını bekliyorum....
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 9 Ekim 2009 #56 incihabbem iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım...sık sık uğra beklerim🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 9 Ekim 2009 #59 bacım pazartesi burdayım.Güzel şeyler duymayı çookkkkkk istiyorum.Arkadaşım hayırlısıyla olacak inşallah
bacım pazartesi burdayım.Güzel şeyler duymayı çookkkkkk istiyorum.Arkadaşım hayırlısıyla olacak inşallah
miss angel Yeni Üye Üye 13 Ekim 2009 #60 kuzummm köşen, yazdıkların çok güzelmiş yaaa. sık sık gelrm artk buraya 🙂