*MeleK*
♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
İstanbul Fermentasyon Cafe & Bar
fermantasyon cafe
0212 251 25 83
Yer : Beyoğlu
Adres : İstiklal Cad. Mis Sokak No: 9/2 Beyoğlu
Ücret : TLTL
Kredi Kartı : Butun Kartlar Gecerli
Park : YOK
Uzun süredir İstiklal Caddesinin en popüler sokağı olan Mis Sokakta hizmet veren Fermentasyon Cafe & Bar & Restaurant her gün 12.00-02.00 saatleri arasında Beyoğlu ve Fermentasyon müdavimlerini ağırlıyor.
Cafe & bar bölümü 100 kişisi oturarak, 50 kişi de ayakta olmak üzere 150 kişiye hizmet verebiliyor. Cafe & barda Cuma akşamları Aslı ve Akvaryum, Cumartesi akşamları ise Grup Eskici sahne alıyor ve popüler Türkçe müziklerden örnekler sunuyor.
Fermentasyon`unun ikinci katında bulunan restaurantında; Gürcü mutfağından farklı menüler sunulan restaurantta Borş Çorbası (lahana, patates, kereviz ve havuç ile yapılır), Bilincik (dana eti, özel baharatlar ve krep hamur), Haçapuri (peynirli Gürcü böreği), Ostri (kuşbaşı soğan, domates, biber, özel baharatlar), Harço (ceviz, tavuk, sarımsak, kişniş, safran), Çakapuli (kuzu eti, tarhun, maydanoz, soğan, erik, sos, şarap) gibi farklı lezzetleri deneyebilirsiniz. Ayrıca Hinkali adı verilen özel bir tür mantı, Çerkes mantısı, cevizli patlıcanlı salata, cevizli fasulyeli salata gibi değişik tatlar da beğeninize sunuluyor. Restaurantta özel toplantılar, partiler ve düğün yemekleri gibi organizasyonlar yapılabiliyor. Hafta sonları piyano eşliğinde canlı müzik programı yapılıyor.
0212 251 25 83
Yer : Beyoğlu
Adres : İstiklal Cad. Mis Sokak No: 9/2 Beyoğlu
Ücret : TLTL
Kredi Kartı : Butun Kartlar Gecerli
Park : YOK
Uzun süredir İstiklal Caddesinin en popüler sokağı olan Mis Sokakta hizmet veren Fermentasyon Cafe & Bar & Restaurant her gün 12.00-02.00 saatleri arasında Beyoğlu ve Fermentasyon müdavimlerini ağırlıyor.
Cafe & bar bölümü 100 kişisi oturarak, 50 kişi de ayakta olmak üzere 150 kişiye hizmet verebiliyor. Cafe & barda Cuma akşamları Aslı ve Akvaryum, Cumartesi akşamları ise Grup Eskici sahne alıyor ve popüler Türkçe müziklerden örnekler sunuyor.
Fermentasyon`unun ikinci katında bulunan restaurantında; Gürcü mutfağından farklı menüler sunulan restaurantta Borş Çorbası (lahana, patates, kereviz ve havuç ile yapılır), Bilincik (dana eti, özel baharatlar ve krep hamur), Haçapuri (peynirli Gürcü böreği), Ostri (kuşbaşı soğan, domates, biber, özel baharatlar), Harço (ceviz, tavuk, sarımsak, kişniş, safran), Çakapuli (kuzu eti, tarhun, maydanoz, soğan, erik, sos, şarap) gibi farklı lezzetleri deneyebilirsiniz. Ayrıca Hinkali adı verilen özel bir tür mantı, Çerkes mantısı, cevizli patlıcanlı salata, cevizli fasulyeli salata gibi değişik tatlar da beğeninize sunuluyor. Restaurantta özel toplantılar, partiler ve düğün yemekleri gibi organizasyonlar yapılabiliyor. Hafta sonları piyano eşliğinde canlı müzik programı yapılıyor.