Istanbulda aşılama fiyatı süper buldum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bitanesi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha sonra yazmamışsınız.sonuç olumsuz mu

gercekten bende merak ettim kisa zamanda bende asilama olucam bitanesi asaman ne oldu:/

Canim inşallah bebisini en yakin zamanda kucagina alirsin bu arada Fuat bey iyi bir doktordur bende bahar hastanesine gidiyorum benim doktorun mustafa balik bende bu hafta asila deneyecegim 28 yasindayim 2 senelik evliyim hic korunmadik yumurtlama iğnesi vurdum 2 kez ama olmadi umutlarim tükendi kozlar her gece ağlamaktan usandim artik allahim herkesi evlat sahibi etsin

KIZLAR BEN AŞILMA YAPTIRCAM ARAŞTIRYODUM. HERYER 1000 TL Yİ GEÇİYO ben özelde istyodum istanbul sultangazi özel bahat hospital da aysen hanımın herşey dahil 350 tl ye yapıo. muayne ücreti 30 tl zaten 10 gün içersinde bu işlem bityo. ben eşimle konuşup yaptırmayı düşünüyom.
Sonucun ne oldu cnmm bnde bi çok şey denedim 3kez yumurta çatlatma iğnesi kulandm ama işe yaramadı özele gdyrdum bu aydan snra gtmycem adet olursan 3.günü gel demişti aşılamayı konuşlm demştii bugün adet oldum ama gtmyi düşünmyorum 1500tl demşti hemen hemen ama 9aydır gdyrm bi sonuç almadım o kdr para döktmm devlete yaptrmyı düşünyrm araştryrum şuann bilgi verirsen çok sevinrmm cnmm şimdiden tşkr edrmm

Geri