Istanbullu melekler bi göz atin!!!

elida20

Yeni Üye
Üye
Istanbullu melekler bi göz atin!!!
Isviçreden selamlar!

Bu yil nisan ayinda evleniyorum ve buralarda dogru duzgun gelinlikci olmadigi icin (fiyatlar cook pahali) Istanbula ucak biletimi aldim. Gelinligimi almak icin bi hafta sürem var ve zaman kaybetmek istemiyorum. Gelinlikcilerin yogun oldugu yerleri biliyomusunuz??? (mumkunse avrupa yakasinda olsun)

Simdiden tesekkurler!!

Merhaba canim benim! Basta tebrik ederim.. Allah tamamina erdirsin ins. 😉

Gerci bastan söyliyim bende Istanbulda yasamiyorum - yurtdisindanim senin gibi.. Internette rastladim benim Gelinlikcime - cokda hos Modelleri vardi ve gecenlerde gittigimde Ist.ye oraya gittim..

Gelinliklerden birini sectim - degisiklikleri söyledim. 3 Provam vardi 10 gün icinde - yari tamamlanmis halini gördüm (yani sirf arkasi acik - hani gelinlerde kilo alip / verme olurmusya.. - bide bi kac eksIkler vardi). Son Provam dügünden 2 hafta önce olucak insaallah.. cok memnunum - cok tatli bayanlardi bana yardimci olanlar.. Oraya gitmeni tavsiye ederim yani - sahsen ben cok memnun kaldim, gelinligim bitmis olmasada 🙂

Ismi Nüans Moda - Fatihde yeri var.. Internetteki Modellerle - ordakiler farkliydi.. Daha bi güzel Modelleri var - canli gidip görmen lazim 😉 Ben hepsine bayildim - secmek zor oldu ondan 😛

Adresi: ANA SAYFA - Nans Gelinlik - stanbul Nans Moda

Hadi canim, sana iyi bakmalar..

Ins. gec yazmiyorumdur - malüm aylardir yok olup gittik ortalardan 🙂

cook tesekkur ederim canim tavsiyen icin cok sagol.

yok gec kalmadin haftaya gidiyorum 🙂) bu dedigin yeri mutlaka yaziyorum cunku otelimiz oraya pek uzak degil ve fatihin gelinlikcilerin yogun oldugu bi yer oldugunu duymustum. orda bulamazsam (ki anlattigina gore kesin bulurum 😀) baska magazalarada uzak olmam.

artik dondukten sonra yazarim nerelere gittigimi 🙂) tekrar tesekkurler 🙂

o0ohh iyi olmus o zaman! 😉

Evet.. Fatih öyle Gelinlikcileriyle Meshur - sag & sol hep gelinlikciyle dolu 🙂

Tamamdir canim - sana kolay gelsin o zaman & görüsmek üzere 😉

Geri