*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 13 Ocak 2008 #1 japonca adınız japonca adınız A- ka B- tu C- mi D- te E-ku F- lu G- ji H- ri I- ki J- zu K- me L- ta M- rin N- to O-mo P- hayır Q- ke R-shi S- ari T-chi U- do V- ru W-mei X-na Y- fu Z- zi benim adım japonca mo zi ta ku rin
japonca adınız A- ka B- tu C- mi D- te E-ku F- lu G- ji H- ri I- ki J- zu K- me L- ta M- rin N- to O-mo P- hayır Q- ke R-shi S- ari T-chi U- do V- ru W-mei X-na Y- fu Z- zi benim adım japonca mo zi ta ku rin
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 13 Ocak 2008 #2 Ce: japonca adınız C- mi E-ku M- rin I- ki L- ta E-ku mikurinkitaku muş benim adım sağol çito paylaşım için
Ce: japonca adınız C- mi E-ku M- rin I- ki L- ta E-ku mikurinkitaku muş benim adım sağol çito paylaşım için
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 15 Ocak 2008 #3 Ce: japonca adınız tu ki ta ji ku (Ne kadar kafiyeli ismim var öyle ya) Ellerine sağlık, çok hoş bir konu...
Ce: japonca adınız tu ki ta ji ku (Ne kadar kafiyeli ismim var öyle ya) Ellerine sağlık, çok hoş bir konu...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Ocak 2008 #4 Ce: japonca adınız dorinshikato ayy ne güzel bir ismim var benim öyle hosumada gitmedi degil yani, emegine saglik canim ablammm....
Ce: japonca adınız dorinshikato ayy ne güzel bir ismim var benim öyle hosumada gitmedi degil yani, emegine saglik canim ablammm....
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Ocak 2008 #5 Ce: japonca adınız JiDoTaKaYu Benim İsmimde Süper Valla🙂🙂Ellerine Sağlık