Young bride Banned 12 Nisan 2011 #1 Jil Sandler Plastik Torba jil sander,jil sander 2011,jil sander style,plastik torba,moda plastik İlk gördüğümde bakkaldan alınan plastik poşetleri çağrıştıran bu çantaların neden bu kadar tercih edildiğini açıkcası ben hiç anlamadım.. Sizce de renkli naylon torba görüntüsüyle kötü durmuyor mu bu çantalar?
jil sander,jil sander 2011,jil sander style,plastik torba,moda plastik İlk gördüğümde bakkaldan alınan plastik poşetleri çağrıştıran bu çantaların neden bu kadar tercih edildiğini açıkcası ben hiç anlamadım.. Sizce de renkli naylon torba görüntüsüyle kötü durmuyor mu bu çantalar?
N nazlı_85 Yeni Üye Üye 12 Nisan 2011 #2 hiç hoş değil bence bir ağırlığı yok ki.annammmm bu kızlar ne kadar zayıfff ayyy kadın dediğin azcık etli butlu olur 🙂 dimi tuğçem
hiç hoş değil bence bir ağırlığı yok ki.annammmm bu kızlar ne kadar zayıfff ayyy kadın dediğin azcık etli butlu olur 🙂 dimi tuğçem
ASİMELEK Daimi Üye Üye 12 Nisan 2011 #4 yakında kimbilir daha neler moda olcak yaa hiç yakışmamış ellerine sanki pazardan geliyolarmış gibi bi hava katmış
yakında kimbilir daha neler moda olcak yaa hiç yakışmamış ellerine sanki pazardan geliyolarmış gibi bi hava katmış