kabak püreli tavuk

gölge_çiçeği

Yeni Üye
Üye
kabak püreli tavuk
MALZEMELER2 Kabak4 Tavuk Göğsü200 gr Yoğurt,8 Diş Sarımsak1 Tatlı Kaşığı SalçaTuz, KarabiberHAZIRLANIŞIKabakları temizleyip 3-4 parçaya kesin. Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Kabakları ezerek püre haline getirin. 1 tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp kalanına 4 diş ezilmiş sarımsak ilave edin. Kabak püresini ekleyip karıştırın.Ayırdığınız yoğurda, salça, 4 diş ezilmiş sarımsak, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın. Tavuk göğüslerini hazırladığınız bu sosla terbiye edin. Yağsız tavada önlü arkalı pişirin. Kabak sosuyla birlikte servis yapın.
 
Geri
Üst