Kadınlar Dertleşiyor İşte Benim Dertlerim

Heyyooo bende emekli oluyorum ama arkadaşlarım haberiniz olsun yüzde 99 üstünde kısmi emeklilik çıkacak 3600 günle de yüksek ihtimalle seçim yatırımı için emeklilik verecekler haberiniz olsun. Ben doğum borçlanması yaptım ama amcamın oğlu ssk da şef yatırma dedi bana bu çıkacak olan kısmi emeklilik ile eksik gün kadarını yatırtır öyle emekli ederiz seni dedi 4 çocuk 49,500*3 çıkıyor ( maksimum üç çocuk her çocuk başına 2 yıl borçlanabiliyormuşuz ) hadi hayırlı olsun ben de emekliyim :D:D
Hevesim kursağımda kaldı 5 gün günde emekli olacaktım güya ama boş çıktı maalesef yan döndüler rapor almaya çalışıyorum �nşallah verirler heyet bitti sonuç bekliyorum bugün yarın çıkar dua et benim

Duam seninle hayatım valla eşim emekli oluyor ben de emekli olamıyorum daha baya var benim sigortalı girişimi yaptırdı işyerinden kendini çıkartıp. O kesin emekli EYT olmasaydı bile bir buçuk yıl sonra emekli olcaktı ama eyt geldi emekli oluyor. Duam seninle bebeğim.

Duam seninle hayatım valla eşim emekli oluyor ben de emekli olamıyorum daha baya var benim sigortalı girişimi yaptırdı işyerinden kendini çıkartıp. O kesin emekli EYT olmasaydı bile bir buçuk yıl sonra emekli olcaktı ama eyt geldi emekli oluyor. Duam seninle bebeğim.
Allah razı olsun canım senin kaç yılın varki benim normalde 3,5 sene daha çalışmam lazım

Valla pek sigortam yok 4 çocuk var da 3 çocuk için doğum borçlanması geçen sene her yıl için hesaplattık 250 bin tutuyordu emekli olsak yatırırız dedi ama emekli olamıyorum pek günüm yok benim hayatım bin küsür günüm var yapacak bişi yok 🙂

Valla pek sigortam yok 4 çocuk var da 3 çocuk için doğum borçlanması geçen sene her yıl için hesaplattık 250 bin tutuyordu emekli olsak yatırırız dedi ama emekli olamıyorum pek günüm yok benim hayatım bin küsür günüm var yapacak bişi yok 🙂
Tayyip beni emekli etmiyor %46 raporum var vergi indirimi almam lazımmış onun içinde bi yerde işe başlamam lazım ancak ondan sonra diyorlar teferruat çok

Geri