Cevap: kaynana fun culuppppp
Sevgili kayınvalidem...
Seni gerçekten seviyorum. İyi niyetlisin, çok tatlısın, beni el üstünde tutarsın...
Evine geldiğim zaman ben uyanana kadar odandan çıkmazsın rahatsız olmayalım diye, elimi işe sürdürmezsin, çocuk gibi davranmama ses etmezsin, sırf komşular birşey demesin diye içmediğin halde benimle balkonda sigara içersin... 🙂 Bana gelirken asla elin boş gelmezsin, hediyeler getirirsin. Birşey olduğunda benim tarafımı tutarsın hemen babamla. Bize geldiğiniz zaman ben işteyken arayıp akşama ne yemek istediğimi sorarsın, ben ne söylersem yaparsın, işten geldiğimde herşey hazırdır. Yerim seni ya...
Bir de biliyorum sen iyi niyetinden, sevginden yapıyorsun ama ne olur bana geldiğinde eşyaların yerini değiştirme gözünü seveyim 🙂 Temizlik yapacağım diye kutuları atma çöpe, biz taşınan insanlarız 🙂 Bir de anne ben bunları kullanıyorum dememe rağmen takımları vitrine koymaktan vazgeç, sen koyuyorsun ben çıkarıyorum... Bir de yıllardır şu benim bardak dolabımın şeklini değiştirme işinden vazgeç, ben kendi şeklimi seviyorum gerçekten 🙂
Seni seviyorum anneciğim 🙂